WeetWieJeDate

een gezellige datingsite voor actieve singles

WeetWieJeDate is een datingsite met een actief ledenbestand voor singles die op zoek zijn

naar een serieuze relatie of een leuke vriendschap

WeetWieJeDate Review

Waarom voor WeetWieJeDate kiezen

Actief ledenbestand en leuke en ongedwongen contacten

Evenwichtige man-vrouw verhouding

Uitstekende matchingsresultaten

De profielen worden handmatig gecontroleerd

Oog voor privacy

Gebruiksvriendelijkheid

Uitstekende klantenservice

Wat is WeetWieJeDate?

WeetWieJeDate is een Nederlandse datingsite, onderdeel van het Nederlandse bedrijf Dimex Online BV. De datingsite is in 2010 opgericht en ondanks de beperkte reclame (zeker vergeleken bij de grotere datingsites zoals Relatieplanet en Lexa) heeft WeetWieJeDate een redelijke naamsbekendheid weten op te bouwen.
De site van WeetWieJeDate werkt prettig en intuïtief. De meeste leden van de datingsite zijn op zoek naar een serieuze relatie of een leuke vriendschap.

Ben je single en op zoek naar een serieuze relatie of een leuke vrienschap met andere singles? Maak snel en gemakkelijk een account aan op weetwiejedate.nl en blader direct door je matches.

Ledenbestand

Betrouwbare cijfers over het aantal leden van WeetWieJeDate hebben we niet kunnen vinden, maar door met verschillende zoekprofielen te spelen, hebben we steeds vele honderden leuke matches kunnen vinden. De verhouding tussen mannen en vrouwen is ongeveer gelijk met 52% vrouwen tegen 48% mannen. Onze ervaring is dat je met een leuk profiel snel leuke en ongedwongen contacten kunt leggen op WeetWieJeDate. Alles bij elkaar een leuke datingsite die de moeite waard is.

De registratieprocedure

De registratie bij WeetWieJeDate is snel en gemakkelijk. Na de registratie kun je gebruik maken van alle basisfunctionaliteiten van de datingsite. Je begint door een account aan te maken door een gebruikersnaam te kiezen, aan te geven of je een vrouw of een man bent en of je op zoek bent naar een vrouw of een man. Je vult je geboortedatum in, je e-mailadres en een wachtwoord, en je account is aangemaakt. Je krijgt vrijwel direct en verificatiemail op de door jou opgegeven e-mailadres, waarmee je je e-mail kunt bevestigen. Mocht je geen e-mail zien, kijk ook even in je spam map.

WeetWieJeDate Inloggen
Datingsite Revieuw

Nadat je je e-mail hebt bevestigd, kun je doorgaan met het invullen van je profiel. Dat gebeurt in 4 stappen en voornamelijk middels meerkeuzevragen.

Bij stap 1 kun je meer informatie geven over jezelf. Denk maar aan talen die je spreekt, uiterlijke kenmerken (lengte, gewicht, postuur, kleur haren, kleur ogen, piercings, tattoos) en basisinformatie over je levensstijl (beroep, opleiding, roken of niet, kinderen, huisdieren, religie). De meeste vragen zijn niet verplicht om te beantwoorden, maar het is raadzaam om dat wel te doen.

Bij stap 2 krijg je de ruimte om zelf een korte beschrijving van jezelf neer te zetten, alsook vertellen wat je in een relatie zoekt.

Bij stap 3 geef je aan voornamelijk middels meerkeuzevragen aan welke eisen je partner moet voldoen. Dit wordt je zoekprofiel (die je achteraf kunt wijzigen) en aan de hand van deze informatie zal WeetWieJeDate matchende profielen aan je voorstellen. Met een gratis account zijn de mogelijkheden voor het samenstellen van een zoekprofiel iets beperkter dan met een betaald account.

Bij stap 4 (tevens de laatste stap) kun je je profielfoto uploaden die je voor andere gebruikers vervolgens onzichtbaar kunt maken.

Datingsite Registreren

Abonnementen

Iedereen die een profiel aanmaakt op WeetWieJeDate krijgt een basis account op de dating site. Als je serieus op zoek bent naar een relatie loop je met een basis account wel snel tegen beperkingen aan. Je kunt dan alleen profielen bekijken en interesse tonen wie de Speed Date en door middel van korte, standaard berichten.

Met een abonnement kun je gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite. Zo kun je onder meer onbeperkt berichten uitwisselen, leesbevestigingen krijgen, zien wie je profiel bekeken heeft en wie geïnteresseerd is in jou, anoniem zoeken, leden blokkeren, zoeken naar leden bij jou in de buurt en zien wie een Premium lidmaatschap heeft.

Online Speeddate

Speed Daten is een leuke manier om in korte tijd kennis te maken met verschillende potentiële partners. Op WeetWieJeDate hoef je daarvoor de deur niet uit te gaan, want de datingsite heeft een virtuele Speed Date omgeving. In deze omgeving krijg je foto’s te zien van matchende profielen en je kunt aangeven middels een hartje of je interesse hebt om er meer over te weten. Als de profielen die door jou met een hartje zijn aangemerkt, jou ook met een hartje aanmerken, dan hebben jullie een match en kunnen jullie nader met elkaar kennis maken.

Anonimiteit en privacy

Dat WeetWieJeDate de online veiligheid en de privacy van de leden heel hoog in het vaandel heeft, is een feit. De profielen en wijzigingen in de profielen worden handmatig gecontroleerd en de gegevens worden versleuteld. Op deze datingsite kun je een nickname gebruiken zonder je eigen naam op te geven en de foto’s onzichtbaar maken voor andere leden. Je hoeft je naam of foto’s alleen prijsgeven aan wie je wilt en op het moment dat je dat wilt.

WeetWieJeDate App

Hoewel WeetWieJeDate geen app heeft, is de datingsite heel goed geoptimaliseerd voor gebruik op je mobiel of tablet.

Online daten op WeetWieJeDate: enkele tips

WeetWieJeDate Tips

Probeer de vragen zo eerlijk mogelijk te beantwoorden. Dat voorkomt teleurstellingen zowel bij jou als bij je toekomstige date partners.

Maak gebruik van de mogelijkheid om zelf een paar regels over jezelf te schrijven. Je kunt je daarmee beter laten zien wie je bent en je zult merken dat je meer leuke contacten zult krijgen.

Wees voorzichtig aan wie je je persoonlijke gegevens geeft. Laat zo lang als mogelijk de contacten anoniem via datingsite verlopen.

 

Is WeetWieJeDate niet wat je zoekt?


Vergelijk hieronder de beste datingsites

en online dating apps.