NextLove

Online dating voor alleenstaande ouders

NextLove is een datingsite voor alleenstaande ouders die op zoek zijn naar een serieuze en stabiele relatie

met gelijkgestemden

NextLove Datingsite

Waarom voor NextLove kiezen

NextLove is gericht op alleenstaande ouders op zoek naar een partner. Zo weet je zeker dat kinderen geen bezwaar zijn.

De profielen worden geverifieerd

De leden van de datingsite zijn doorgaans op zoek naar een serieuze en stabiele relatie

Uitstekende klantenservice

Betrouwbaarheid

Wat is NextLove?

NextLove is een datingsite opgericht in 2013 door Digisec Media Ltd. Digisec Media is een Noors bedrijf dat in 2010 in Noorwegen opgericht is en inmiddels in 34 landen opereert met als core business het creëren van online brands toegespitst op verschilleden demografische groepen. Zo is Digisec ook eigenaar van de datingsites VictoriaMilan en RichMeetBeautiful. Het doel van NextLove is alleenstaande ouders en mensen die alleenstaande ouders willen ontmoeten, en die op zoek zijn naar een stabiele en serieuze relatie, bij elkaar te brengen Met Noorwegen als startpunt is de datingsite heel snel populair geworden in de Scandinavische landen. Sindsdien is NextLove bezig met een opmars in heel Europa en de Verenigde Staten. Hoewel de datingsite in Nederland nog niet heel erg bekend is, heeft inmiddels een groot aantal Nederlandse alleenstaande ouders een profiel op de site.

Ledenbestand

Er is een aardig evenwicht in de aanwezigheid van mannen en vrouwen op de datingsite, waarbij vrouwen wel een lichte overwicht hebben. Wat opvalt in het ledenbestand van NextLove is de aanwezigheid van ook jonge alleenstaande ouders. Je vindt er leden in werkelijk alle leeftijdscategorieën, vanaf 20 tot 80 jaar. Als je voor het eerst op je profiel inlogt, zul je als eerste de ‘featured members’ zien, die veelal buiten Nederland wonen. Niet schrikken, maar de zoekfunctie aanklikken. Dan krijg je automatisch de zoekresultaten uit Nederland te zien. Het is moeilijk te zeggen hoeveel Nederlandse leden gebruik maken van de datingsite, maar het aantal is groot.

De registratieprocedure

De registratie is gemakkelijk en erg snel. De registratieprocedure begint met de vragen of je een man of een vrouw bent, wat je burgerlijke staat is en of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Nadat je email adres, een naam (of nickname) en een wachtwoord hebt opgegeven, wordt je account aangemaakt. Nu kun je je profiel verder invullen. Je kunt wat informatie geven over je uiterlijk (lengte, postuur, kleur haar en ogen bijvoorbeeld) en ook over je achtergronden en levensstijl. Denk bijvoorbeeld aan rook- en drinkgewoonten, aantal kinderen, huisdieren, godsdienst, opleiding, werk en eetgewoonten (je houdt van eten, je probeert gezond te eten, je bent vegetariër ed).

NextLove Inloggen
Datingsite Inschrijven

Gelukkig hoeven niet alle vragen beantwoord te worden, want je komt tegen ook de vragen: wat verdien je en wat is je vermogen. Na enig gesnuffel door de profielen, kunnen we niet anders constateren dan dat er maar weinig mensen deze informatie invullen.

Vervolgens krijg je een reeks open vragen die je de kans geven om iets over jezelf te vertellen, zoals wie je bent en wat vindt je belangrijk, wat is jouw stijl van opvoeden en wat vindt je belangrijk voor je gezin, wat jouw dromen zijn, welk vijf dingen kun je niet missen, wat jouw lievelings boeken, films en muziek zijn, hoe ziet je perfecte date eruit.

Een foto uploaden is ook niet verplicht, maar zeer aan te bevelen als je serieus op zoek bent naar leuke contacten. Een foto maakt het persoonlijker en iedereen wil immers graag weten wie achter een profiel schuilt.

Met een gratis account kun je door de profielen bladeren en een knipoog sturen naar andere leden. Ook kun je berichten van de premium plus leden lezen en met premium plus leden chatten, mits zij de chat geinitieerd hebben.
Als je op zoek bent naar serieuze contacten is een abonnement zeer aan te bevelen.

Dating Alleenstaande Ouders

Abonnementen

Hoewel de gratis versie van NextLove je de mogelijkheid biedt om direct door het ledenbestand te snuffelen, moet je wel een abonnement sluiten om berichten te kunnen sturen, om op berichten te kunnen reageren, te chatten of om welke interactie dan ook te hebben met andere leden. Ook kun je dan zien wie jouw profiel bekeken heeft en virtuele cadeautjes sturen. Virtuele cadeautjes zijn bijvoorbeeld een zoen of een bosje rozen. Door middel van los aan te schaffen credits kun je onder meer je plek op de datingsite boosten, zodat je bij de eerste getoonde profielen hoort.

The Attraction Game

Een leuke functionaliteit van NextLove is the Attraction Game, waarbij je een reeks foto’s van leden van de datingsite gepresenteerd krijgt. Als je een foto interessant vindt, klik je op Attraction en krijg je het daarbij horende profiel en meerdere foto’s te zien. Als je nog steeds interesse hebt, kun je op het hartje drukken. De andere persoon krijgt jou ook te zien en als hij of zij ook op het hartje drukt, dan hebben jullie een Attraction en komen jullie met elkaar in contact. The Attraction Game is een leuke en effectieve manier om met andere leden in contact te komen. En het werkt ook voor de meest verlegen onder ons.

Anonimiteit en privacy

Bij NextLove heb je een grote vrijheid in de keuze van de gegevens die je zichtbaar wil maken. Je hoeft je eigen naam niet te gebruiken en ook de foto is optioneel. De foto’s zijn overigens uitsluitend zichtbaar voor andere leden van de datingsite.
De veiligheid van de gegevens en de uitgewisselde berichten wordt gewaarborgd door de reeks certificaten die onder aan de datingsite genoemd worden.

De NextLove App

Naast je registratie op de datingsite, kun je ook de NextLove App downloaden. Met de NextLove App kun je op je account inloggen en door de leden doorbladeren. Registreer je gratis op nextlove.

Online daten bij NextLove: enkele tips

Online Dating

Neem de tijd om een leuke stukjes over jezelf te schrijven. Het loont de moeite!

Al is het plaatsen van een profielfoto niet verplicht, is een foto wel aan te raden. Mensen willen graag weten met wie ze contact opnemen.

Doe eens gek en stuur iemand die je leuk vindt, een knipoog om het ijs te breken.

Doe mee met the Attraction Game.

 

Is NextLove niet wat je zoekt?


Vergelijk hieronder de beste datingsites

en online dating apps.