Cupify

Een datingsite voor iedereen

Cupify is een datingsite voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie, vriendschap of leuke contacten…

Cupify Datingsite

Waarom voor Cupify kiezen

Eigen netwerk datingwebsites (Safe Dating Networks) die gekoppeld kunnen worden. Je kunt dus zoeken in een veel groter ledenbestand.

Betrouwbare datingsite

Gebruiksvriendelijkheid

Uitstekende klantenservice

Zeer betaalbare prijzen

Wat is Cupify?

Datingwebsite Cupify is onderdeel van Safe Dating Networks, inmiddels geen onbekende meer in de online dating branche. Safe Dating Networks is een handelsnaam van Amazing Bits BV, dat in 2007 is opgericht met als hoofdactiviteit de exploitatie van intussen ruim 100 datingsites in Nederland en België. Verreweg de meeste datingsites in hun beheer richten zich op bepaalde doelgroepen, zoals alleenstaande-mamas, alleenstaande-papas, seniorengeluk, stedendating (voor daten in een bepaalde regio of stad), maatjemeer-match, kleinemensen-dating en langemensen-dating. Naast Cupify zijn ook de datingsites DatingEasy en MetJou gericht op een algemeen publiek.

Deze datingsites kunnen met elkaar gekoppeld worden, waardoor één grote gemeenschap ontstaat. Je profiel wordt dan zichtbaar in de zoekresultaten van de andere datingsites en jij krijgt ook leden van de andere sites te zien in je matching resultaten. Indien je dat liever niet hebt, kun je deze mogelijkheid afvinken via de Instellingen op je profiel. Als je je profiel liever alleen op Cupify vindbaar wilt houden, moet je er ook rekening mee houden dat je op deze manier aanzienlijk minder contacten zult krijgen. Mocht je op een later tijdstip beslissen om deze koppeling uit te schakelen, dan zullen je bestaande contacten die van de partnersites afkomstig zijn, uit je lijsten verdwijnen.

Cupify is één van de weinige datingsites van Safe Date Networks die zich op een breed publiek richten. De functionaliteit van zoeken binnen je eigen regio werkt echter zo soepel en verfijnd, dat Cupify ook erg geschikt is voor mensen die binnen hun eigen regio een partner zoeken.

Ben je ook single en op zoek naar een serieuze relatie? Of misschien naar leuke vriendschappen?Maak een account op cupify.nl, vul je profiel in en bekijk direct de matchende profielen.

Ledenbestand

Het ledenbestand van Cupify is divers zowel qua leeftijd als qua interesses, levensstijl en achtergronden. Het grootste deel van de leden zit wel tussen 30 en 70 jaar. De verdeling tussen mannen en vrouwen is heel evenwichtig, waarbij de vrouwen licht in meerderheid zijn. Exacte en betrouwbare cijfers over het werkelijk aantal leden zijn er niet, maar de ervaring leert dat het ledenbestand groot genoeg is om veel leuke contacten te leggen.

De registratieprocedure

Cupify heeft een snelle en makkelijke registratieprocedure en de inschrijving is gratis. Je begint door aan te geven of je een man of een vrouw bent en wat je zoekt. Je vult je e-mailadres en een wachtwoord in en je profiel wordt aangemaakt. Direct na het aanmaken van je profiel krijg je op je e-mail adres een mailtje met een bevestigingslink, dus vergeet niet om je account te bevestigen. Dan kun je erin om je profiel verder in te vullen. De meeste informatie wordt ingevuld door voornamelijk meerkeuzevragen te beantwoorden. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven of je kinderen en/of een kinderwens hebt of niet, wat je burgerlijke staat en opleidingsniveau is en wat informatie geven over je uiterlijk (lengte, postuur, kleur haar, kleur ogen, tattoo, piercing ed). Ook kun je vertellen welke sporten je beoefent en naar wat voor muziek je het liefst luistert.

Cupify Inloggen
Account Datingsite

Door kenbaar te maken wat voor contact je zoekt, kun je later teleurstellingen bij jou of je contacten voorkomen. Je kunt meerdere opties kiezen en de beschikbare opties zijn: vaste relatie, vrije relatie, vriendschap, date, contact online.

Een profiel foto uploaden is verplicht, maar je krijgt de optie om door middel van een vinkje de foto, na de goedkeuring van je account, onzichtbaar te maken voor andere leden. 

Tenslotte kun je zelf een korte omschrijving van jezelf te schrijven. Dat is niet verplicht, maar zonder een eigen omschrijving krijg je de omschrijvingen van andere leden van de datingsite ook niet te zien. Bij hun omschrijving zul je dan de tekst lezen ‘Eerst zelf een omschrijving invullen’.

Abonnementen

Met een gratis lidmaatschap kun je gebruik maken van de basisfunctionaliteiten van Cupify: je kunt profielen bekijken, een knipoog kunt sturen en gebruik kunt maken van de basis zoekfunctie op basis van geslacht, leeftijd, gewenste vorm van contact en provincie.

Als je echter serieus op zoek bent naar leuke contacten op Cupify, dan is het afsluiten van een abonnement aan te raden. Met een abonnement wordt je VIP lid en kunt gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite. Naast de basisfunctionaliteiten kun je dan onbeperkt berichten sturen en lezen, gebruik maken van de FotoZapper (een soort virtuele speeddate), zien welke leden je profiel bezocht hebben en gebruik maken van de uitgebreide zoekfuncties.

De FotoZapper


O
p Cupify kun je gebruik maken van de FotoZapper, een leuke functionaliteit om snel door matchende profielen door te bladeren. De Fotozapper is een soort virtuele speeddate met leden van de datingsite én de partnersites (als dat van jou mag) met wie je een matchend profiel hebt. De Zapper toont aan jou profielen van deze leden met daaronder de vraag of je de bewuste lid leuk vindt, terwijl de matchende leden jouw profiel te zien krijgen in hun FotoZapper met dezelfde vraag. Bij een ‘ja’ van jullie allebei, is het ijs gebroken en kunnen jullie met elkaar in contact komen. Bij een ‘misschien’ zal het profiel een andere keer weer eens aan je getoond worden.

Anonimiteit en privacy

Hoewel Cupify geen keurmerken heeft staan op de website, biedt de datingsite veel transparantie wat betreft het gebruik en de privacy van de gegevens. Je bent vrij om een nickname te gebruiken en de foto’s kun je desgewenst verborgen houden voor andere leden. Je houdt de regie van je anonimiteit zelf in de hand en je bepaalt zelf wanneer en voor wie je je anonimiteit prijs geeft.

Cupify App

Hoewel Cupify geen app heeft, is de datingsite perfect geoptimaliseerd voor je mobiel. Je kunt de datingsite dus ook via je mobiel en tablet gemakkelijk gebruiken. 

Online daten bij Cupify: enkele tips

Dating Tips

Neem de tijd om een leuke omschrijving van jezelf te maken. Je zult zien dat het de moeite waard is en dat je veel meer leuke contacten zult krijgen met gelijkgestemden. Bovendien kun je ook de beschrijvingen van andere leden lezen.

Vul je profiel waarheidsgetrouw aan. Je voorkomt op deze manier teleurstellingen, niet in de laatste plaats voor jezelf.

Doe eens gek en stuur zelf een knipoog of een berichtje als je een leuk profiel vindt!

 

Is Cupify niet wat je zoekt?


Vergelijk hieronder de beste datingsites

en online dating apps.