Alleenstaande-mamas

Dé datingsite voor alleenstaande moeders

Alleenstaande-mamas is een datingsite voor alleenstaande moeders die op zoek zijn naar een relatie of een leuke vriendschappen…

Alleenstaande-mamas Datingsite

Waarom voor Alleenstaande-mamas kiezen

Betrouwbaar bedrijf met een eigen netwerk datingwebsites, waardoor de kans op het vinden van een partner aanzienlijk groter is

De datingsite richt zich uitsluitend op alleenstaande moeders, waardoor je zeker weet dat kinderen geen belemmering vormen voor andere leden

Handmatige profielen check

Uitstekende gebruiksvriendelijkheid

Wat is Alleenstaande-mamas.nl?

Datingsite alleenstaande-mamas.nl is onderdeel van Safe Dating Networks, inmiddels geen onbekende meer in de online dating branche. Safe Dating Networks is een handelsnaam van Amazing Bits BV, dat in 2007 is opgericht met als hoofdactiviteit de exploitatie van intussen ruim 100 datingsites in Nederland en België en waarvan het merendeel zich richt op specifieke doelgroepen zoals alleenstaande-papas, seniorengeluk, stedendating (voor daten in een bepaalde regio of stad), maatjemeer-match kleinemensen-dating, langemensen-dating. Daarnaast beheert Safe Dating Networks ook een aantal datingsites die gericht zijn op een algemeen publiek, zoals Cupify, MetJou en DatingEasy.

De ervaring opgebouwd in de online dating branche kun je terug zien in de professionaliteit waarmee de datingsites gebouwd zijn. Een ander voordeel van zo’n netwerk is het grote datingpubliek wat je bereikt. Deze datingsites kunnen namelijk gekoppeld worden, waardoor er één grote gemeenschap ontstaat. Je profiel verschijnt dan in matchende zoekresultaten van de partnersites en jij krijgt ook de matchende leden van de partnersites in je zoekresultaten te zien.

Wil je dat liever niet? Dan kun je deze mogelijkheid afvinken via de Instellingen in je profiel. Dat betekent logischerwijze dat je ook veel leuke contacten gaat mislopen. Als je op een later tijdstip besluit deze koppeling uit te zetten, dan zullen je bestaande contacten die van de partnersites afkomstig zijn, uit je lijsten verdwijnen.

Ben je een alleenstaande moeder en op zoek naar een serieuze relatie of leuke vriendschappen? Maak een account op alleenstaande-mamas.nl, vul je profiel in en bekijk direct de matchende profielen.

Ledenbestand

Het ledenbestand van alleenstaande-mamas is divers zowel qua leeftijd als qua interesses, levensstijl en achtergronden. We kunnen geen officiële cijfers vinden over de opbouw van het ledenbestand, maar op basis van onze ervaring schatten we in dat de verdeling tussen mannen en vrouwen tamelijk evenwichtig is.

De registratieprocedure

De registratie op alleenstaande-mamas is snel en eenvoudig, en je profiel is zo aangemaakt. Je geeft aan of je een man of een vrouw bent en welk geslacht je partner moet hebben. Nadat je ook een e-mailadres en een wachtwoord hebt opgegeven, wordt je profiel aangemaakt en je krijgt direct een bevestigingsmail met een bevestigingslink op de opgegeven e-mailadres.

Je kunt vervolgens je profiel invullen zo uitgebreid of summier als je maar wilt. Wellicht ten overvloede, maar we willen toch benadrukken hoe belangrijk een goed gevuld profiel is als je op zoek bent naar leuke contacten. De meeste informatie vul je snel in door middel van meerkeuzevragen.

Datingsite Inloggen
Alleenstaande-mamas review

Naast wat basisinformatie over je uiterlijk (lengte, postuur, kleur haar, kleur ogen ed), kun je bijvoorbeeld aangeven of je kinderen en/of een kinderwens hebt of niet, wat je burgerlijke staat en opleidingsniveau is, welke sporten je beoefent of naar wat voor muziek je het liefst luistert.

Je kunt in je profiel ook aangeven naar wat voor contact je op zoek bent. Het is een optie die wat ons betreft erg handig is en teleurstellingen heen en weer kan voorkomen. Je kunt meerdere opties aangeven: vaste relatie, vrije relatie, vriendschap, date, contact online.

Naast de meerkeuzevragen heb je ook de mogelijkheid om in eigen woorden iets over jezelf te vertellen en over de partner die je zoekt. As je ervoor kiest om geen gebruik te maken van deze optie, kun je ook de zelfomschrijvingen van andere leden niet zien.

Het uploaden van een profielfoto is verplicht, maar je kunt ervoor kiezen om de foto onzichtbaar te maken voor andere leden.

Als je een duidelijk beeld hebt over de partner die je zoekt, dan kun je gemakkelijk en uitgebreid aangeven aan welke eisen hij of zij moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan uiterlijk, maar ook aan dingen zoals persoonlijkheid, levensstijl en achtergrond.

Datingsite Registreren

Abonnementen

Met een gratis lidmaatschap kun je gebruik maken van de basisfunctionaliteiten van alleenstaande-mamas: je kunt profielen bekijken, een knipoog kunt sturen en gebruik kunt maken van de eenvoudige (en beperkte) zoekfunctie. Berichten (volledig) lezen of beantwoorden kan bijvoorbeeld niet.

Met een abonnement wordt je VIP lid en kunt gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite. Naast de basisfunctionaliteiten kun je dan onbeperkt berichten sturen en lezen, gebruik maken van de FotoZapper (een soort virtuele speeddate), zien welke leden je profiel bezocht hebben en gebruik maken van de (zeer) uitgebreide zoekfuncties.

FotoZapper

Op alleenstaande-mamas kun je gebruik maken van de FotoZapper, een leuke functionaliteit die op een virtuele speeddate lijkt. De Fotozapper toont aan jou matchende profielen van de datingsite én van de partnersites (als dat van jou mag). Onder elke foto staat de vraag of je de bewuste lid leuk vindt. Ook de matchende leden krijgen jouw profiel in hun FotoZapper et dezelfde vraag. Bij een gezamenlijke ‘ja’ worden jullie in contact gebracht. Bij een ‘misschien’ zal het profiel een andere keer weer eens aan je getoond worden.

Anonimiteit en privacy

Met een gratis lidmaatschap kun je gebruik maken van de basisfunctionaliteiten van alleenstaande-mamas: je kunt profielen bekijken, een knipoog kunt sturen en gebruik kunt maken van de eenvoudige (en beperkte) zoekfunctie. Berichten (volledig) lezen of beantwoorden kan bijvoorbeeld niet.

Met een abonnement wordt je VIP lid en kunt gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite. Naast de basisfunctionaliteiten kun je dan onbeperkt berichten sturen en lezen, gebruik maken van de FotoZapper (een soort virtuele speeddate), zien welke leden je profiel bezocht hebben en gebruik maken van de (zeer) uitgebreide zoekfuncties.

Alleenstaande-mamas App

Hoewel alleenstaande-mamas geen app heeft, is de datingsite perfect geoptimaliseerd voor je mobiel. Je kunt de datingsite dus ook via je mobiel en tablet gemakkelijk gebruiken.

Online daten op Alleenstaande-mamas: enkele tips

Alleenstaande-mamas Dating Tips

Wees eerlijk bij het invullen van je profiel en neem de tijd om een leuke (en waarheidsgetrouwe) omschrijving van jezelf te schrijven. Je zult zien dat het de moeite waard is en dat je veel meer leuke contacten zult krijgen.

Maak je profielfoto zichtbaar voor andere leden. Met een foto krijg je aanzienlijk veel meer reacties dan zonder foto.

Vink aan de mogelijkheid om je profiel te laten tonen ook op de andere datingsites binnen het netwerk van Safe Dating Networks. Je zult merken dat je beduidend meer leuke contacten krijgt.

 

Is Alleenstaande-mamas.nl niet wat je zoekt?


Vergelijk hieronder de beste datingsites

en online dating apps.