HetGrandCafe

de datingsite voor leuke contacten voor 35plussers

HetGrandCafé is een datingsite voor mensen 35 jaar en ouder, die op zoek zijn naar een relatie of een leuke vriendschap

Datingsite HetGrandCafe

Waarom voor HetGrandCafe kiezen

Een gevarieerd ledenbestand met actieve leden

Door de combinatie van een actief ledenbestand en de kleinschaligheid heeft de datingsite een relaxte en knusse sfeer

1-op-1 chat

De huisregels worden actief gehanteerd

Offline bijeenkomsten

Wat is HetGrandCafé?

HetGrandCafé is een virtuele ontmoetingsplaats voor alleenstaanden 35+ die op zoek zijn naar een relatie of een leuke vriendschap. Je vriendenkring uitbreiden kun je dus ook gewoon online hier. Hoewel minder bekend, bestaat de datingsite HetGrandCafé inmiddels ruim 10 en heeft dezelfde oprichter als Runnersdate..

Als je ouder bent dan 35 jaar en op zoek bent naar een relatie of naar een leuke vriendschap is HetGrandCafé de moeite waard om er een kijkje te nemen. Een account is zo aangemaakt via hetgrandcafe.nl.

Het leukste aan HetGrandCafé is dat je op een gemakkelijke en ongedwongen manier kennis kunt maken met andere leden en contacten kunt leggen met mensen met wie je dezelfde interesses deelt. De datingsite organiseert voor de eigen leden ook regelmatig ontmoetingen in cafés door heel Nederland.

Ledenbestand

We konden geen cijfers vinden over het werkelijke aantal leden van datingsite HetGrandCafé, maar we zijn zelf niet teleurgesteld over het aantal actieve leden met wie wij contacten hebben gelegd. We schatten in dat de verhouding tussen mannen en vrouwen redelijk gelijk is.

De registratieprocedure

De registratieprocedure is inmiddels aangepast en is eenvoudig en snel geworden. Nadat je jouw naam, jouw nickname en jouw geboortedatum hebt ingevuld, krijg je een bevestigingsmailtje met een wachtwoord. Vervolgens kun je op je profiel inloggen en je profiel invullen. Hoe beter het profiel is ingevuld, des te meer kan maak je om leuke contacten te krijgen. Dat is natuurlijk vanzelfsprekend, maar soms vergeten we dat. Het profiel vul je in voornamelijk door middel van meerkeuzevragen over je achtergronden (bv. nationaliteit, etniciteit, opleiding, werk, kinderen), je lifestyle (roken, drinken, religie), persoonlijkheid en uiterlijk (bv. lengte, postuur, haarkleur, oogkleur, piercings etc). Daarnaast heb je de mogelijkheid om een korte intro (optioneel), iets over jezelf (verplicht) en over je interesses (optioneel) te schrijven.

HetGrandCafe inloggen
Datingsite registreren

Het plaatsen van een profielfoto is optioneel, maar het verdient zeer zeker aanbeveling als je op zoek bent naar leuke contacten.

Je kunt ervoor kiezen om je profielvragen onzichtbaar te maken voor anderen.

Voorts kun je een zoekprofiel invullen. Het korte zoekprofiel houdt basisgegevens als geslacht, leeftijd en woonplaats in. Middels het uitgebreide zoekprofiel kun je meer vereisten invullen. Daarbij kun je denken aan de gegevens die je in je eigen profiel hebt ingevuld over uiterlijk, lifestyle en achtergronden. Op datingsite HetGrandCafé kun je ook op postcode en afstand zoeken. Daarnaast kun je ervoor kiezen alleen profielen met een profielfoto in je zoekresultaten terug te zien.

Abonnementen

Met een gratis lidmaatschap zijn de mogelijkheden op HetGrandCafé zeer beperkt en kun je slechts je profiel opzetten en profielen doorzoeken. Als je leuke contacten wilt leggen, dan is het sluiten van een abonnement noodzakelijk. Met een betaalde lidmaatschap kun je gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite. Zo kun je natuurlijk ongelimiteerd berichten uitwisselen met andere leden van de datingsite, je kunt zien wie je profiel bezocht heeft, je kunt 1-op-1 chatten en je kunt gebruik maken over de virtuele date functie ‘Ontmoet mij’. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want HetGrandCafé is zeer vriendelijk geprijsde datingsite.

Het abonnement kost 7,50 euro/maand.

Offline borrels

HetGrandCafé organiseert regelmatig offline bijeenkomsten in cafés door heel Nederland voor de leden van de datingsite. Deze borrels worden goed bezocht en zijn erg de moeite waard om bestaande contacten met andere leden te verdiepen, maar ook nieuwe contacten te leggen. En omdat alle bezoekers vrijgezel zijn en op zoek naar een relatie of een leuke vriendscap, kun je op zo’n borrel makkelijk contacten leggen met anderen.

Anonimiteit en privacy

Bij HetGrandCafé neemt de veiligheid van de gegevens en de anonimiteit van haar gebruikers serieus. Zo worden je eigen naam en andere persoonlijke gegevens niet op de datingsite getoond en de datingsite heeft een Webshop Keurmerk.

HetGrandCafe App

Ten tijde van het schrijven van deze review heeft HetGrandCafé nog geen app.

Online daten bij HetGrandCafé: enkele tips

Dating Tips

Neem de tijd om jezelf op een leuke en relevante manier voor te stellen aan de andere leden van HetGrandCafé.

Maak eens gebruik van de 'Ontmoet mij' functie

Doe eens gek en neem zelf het initiatief tot een 1-op-1 chat wanneer je een profiel tegenkomt die je aanspreekt. Zeker weten dat dit gewaardeerd wordt.

 

Is HetGrandCafé niet wat je zoekt?


Vergelijk hieronder de beste datingsites

en online dating apps.