Ashley Madison

De datingsite voor een spannende affaire

Ashley Madison is een datingsite voor mensen met een relatie die op zoek zijn naar
een kort avontuurtje of een spannende affaire

Ashley Madison Review

Waarom voor Ashley Madison kiezen

Op Ashley Madison weet je al van elkaar dat je gebonden bent en dat jullie op zoek zijn naar avontuur en spanning buiten de relatie

Er wordt veel gedaan aan veiligheid en bescherming van privacy

Betrouwbaarheid

Goed internationaal bereik, wat handig is voor als je op (zaken)reis bent

Gratis lidmaatschap voor vrouwen

Wat is Ashley Madison?

 

Ashley Madison is een datingsite die zich richt op mensen met een relatie, die op zoek zijn naar een avontuur buiten de relatie. Kort gezegd, een datingsite voor mensen die willen vreemdgaan.

Ashley Madison werd opgericht in 2002 als dochterbedrijf van de Canadese Avid Life Media met als slogan ‘Life is short. Have an affair.’

De datingsite maakte gelijk een snelle, grote groei door en dat werd de site uiteindelijk bijna fataal. In 2005 werd Ashley Madison gehackt en de hackers dreigden alle klantgegevens te publiceren, mits Ashley Madison en Avid Life Media niet op zouden houden te bestaan. Uiteindelijk kwamen al die gegevens online, maar in plaats dat de bedrijven ophielden te bestaan, leek het alsof Ashley Madison een toestroom aan nieuwe leden kreeg. In 2016 heeft het moederbedrijf haar naam veranderd in Ruby Corp. De nieuwe slogan van de datingsite werd ‘Find your moment’ en dat klonk een stuk neutraler. Deze verandering was van korte duur, want in 2017 werd de oude slogan in glorie hersteld.

Ben je op zoek naar een kort avontuurtje of een langere, spannende affaire? Dan is Ashley Madison zeer de moeite waard om er een kijkje op te nemen. Een account is zo aangemaakt via ashleymadison.com.

 

Ledenbestand

Ashley Madison telt inmiddels ca. 60 miljoen leden verdeeld over 53 landen. We kunnen geen betrouwbare cijfers vinden over het exacte aantal leden in Nederland, maar na wat rondneuzen in de profielen kunnen we vaststellen dat de datingsite goed bekend is ook op Nederlands bodem. En mocht je een buitenlandse zakenreis extra pit willen geven, kun je gerust doorbladeren door profielen in het land van je keuze.

De registratieprocedure

De registratieprocedure is heel snel en heel eenvoudig gehouden. Als je voor de Nederlandstalige optie wil kiezen, moet je helemaal rechts onderdaan de pagina een selectie maken. Ook de registratieknop staat niet helemaal duidelijk aangegeven, maar als je “Bekijk uw matches” aanklikt, zit je goed. Je krijgt een venster met een aantal gegevens om in te vullen: relatie status, gebruikersnaam, wachtwoord, land, postcode, geboortedatum en e-mailadres. Ook kun je hier wat informatie geven over je uiterlijke kenmerken zoals haarkleur, kleur ogen, lengte, gewicht en figuurtype.

Ashley Madison Registreren
Datingsite Inschrijven

Bij het volgende venster kun je een profielfoto uploaden. Een profielfoto is niet verplicht, maar het helpt wel als je op zoek bent naar contacten. Als compromis kun je een foto uploaden en onherkenbaar laten maken voor andere leden. Je kunt dan zelf bepalen wanneer en voor welke leden je je foto(s)herkenbaar wilt maken.

Vervolgens kun je een automatisch antwoord opgeven voor berichten en winks van andere leden: je kunt zelf een berichtje opstellen of opteren voor een automatisch gegenereerd bericht.

Je account wordt nu aangemaakt. Voordat je met je profiel kunt inloggen, moet je je account bevestigen via een bevestigingsbericht dat je vrijwel direct ontvangt.

Abonnementen

Vrouwen kunnen gratis gebruik maken van alle functies van de datingsite, dus ook berichten, sturen, lezen en ontvangen. Om berichten te sturen moeten mannen betalen door middel van credits (bijvoorbeeld 1 bericht versturen = 5 credits).

Anonimiteit en privacy

Het is overbodig te vertellen hoe belangrijk privacy is op een datingsite zoals Ashley Madison. Ashley Madison neemt privacy dan ook heel erg serieus. Zo worden persoonsgegevens nooit met derden gedeeld en worden versleuteld opgeslagen. Op de afschriften van je bank of creditcard maatschappij komt een discrete naam te staan, die niet tot deze datingsite te herleiden is. Die naam die op je afschriften verschijnt, wordt door de datingsite ook nergens gepubliceerd wegens voor de hand liggende redenen.

De Ashley Madison App

Nadat je je bij Ashley Madison hebt geregistreerd, kun je ook de App downloaden.

Online daten bij Ashley Madison: enkele tips

Online Dating

Voordat je een account aanmaakt op Ashley Madison, maak een nieuw e-mailadres adres aan die niet herleidbaar is tot jou en die je nergens anders voor gebruikt.

Verzin een gebruikersnaam die niet tot jou herleid kan worden.

Als je op zoek bent naar leuke contacten is het uploaden van tenminste één foto op zijn minst handig. Zorg ervoor dat je foto's upload die nergens anders online voorkomen.

Wees voorzichtig met het delen van persoonlijke informatie.

 

Is Ashley Madison niet wat je zoekt?


Vergelijk hieronder de beste datingsites

en online dating apps.