Alleenstaande-moeders

Een datingsite voor alleenstaande moeders

Alleenstaande-moeders is een datingsite voor alleenstaande moeders die op zoek zijn naar een stabiele relatie of een leuke vriendschap…

Alleenstaande-moeders.nl

Waarom voor Alleenstaande-moeders kiezen

Alleenstaande-moeders.nl is gericht op alleenstaande moeders die een stabiele relatie of een leuke vriendschap zoeken. Je weet bij voorbaat dat de leden van de datingsite geen bezwaar hebben tegen kinderen.

De profielen worden handmatig en automatisch gecontroleerd

Met een Premium-account uitstekend geschikt voor regio dating

Hoog slagingspercentage waarbij 1 op de 3 leden een partner vindt

Wat is Alleenstaande-moeders.nl?

Allenstaande-moeders is één van de weinige datingsites in Nederland die zich specifiek richt op alleenstaande moeders die een partner zoeken. Alleenstaande-moeders is in 2011 opgericht door het Nederlandse bedrijf Epic Internet BV en is actief ook in België.

Ben je een alleenstaande moeder en ben je op zoek naar een stabiele en langdurige relatie? Wil je bij voorbaat weten dat de leden die je op de datingsite leert kennen geen bezwaar hebben tegen kinderen? Een profiel aanmaken is zeer de moeite waard en zo geregeld via alleenstaande-moeders.nl.

Ledenbestand

De leden van Alleenstaande-moeders zijn op zoek naar een langdurige en stabiele relatie of naar een leuke vriendschap. De verhouding tussen mannen en vrouwen binnen het ledenbestand van de datingsite is ongeveer gelijk met 52% vrouwen vs 48% mannen. Het is moeilijk te zeggen hoe groot het ledenbestand is, maar we hebben met de zoekprofielen geëxperimenteerd en de resultaten vielen ons zeker niet tegen. Feit is dat wij voor elk zoekprofiel die wij doorvoerden, een bevredigend groot aantal matches kregen in de zoekresultaten. De matchende leden hebben gevarieerde interesses en levensopvattingen, zodat je gemakkelijk leuke gesprekken kunt voeren.

De registratieprocedure

De registratieprocedure is vrij kort en eenvoudig. Er zijn geen persoonlijkheidstesten die je eerst moet doorlopen en je kunt je profiel zo summier of uitgebreid maken als je wilt. Net als de rest van de datingsite is de registratieprocedure overzichtelijk en zeer gebruikersvriendelijk.

Je begint door aan te geven of je een man of een vrouw bent en of je een man of een vrouw zoekt. Vervolgens vul je je naam (of een nickname), e-mail adres en een wachtwoord in en je profiel is aangemaakt. Je krijgt een bevestigingsmail met een activatielink erin. De mail krijg je direct na je inschrijving, dus kijk ook even in je spam-box als je geen mail kunt vinden. Na activatie kun je je profiel verder invullen. 

Alleenstaande-moeders Inloggen
Online Daten

Middels veelal meerkeuzevragen kun je nu iets vertellen over je uiterlijk, zoals lengte, lichaamsbouw, kleur van je ogen en haren en over je levensstijl, bijvoorbeeld of je rookt of drinkt, of je huisdieren of kinderen hebt en wat voor werk je doet.

Bij de volgende stap kun je middels open vragen meer over jezelf vertellen: hoe je jezelf zou willen beschrijven, wat je in een relatie zoekt, eigenschappen die mensen in jou waarderen of eigenschappen waar je nog aan wilt werken.

Bij de derde stap kun je wat meer informatie geven over de persoon die je zoekt, zoals geaardheid, rookgewoonten, kinderen of geen kinderen, opleiding en de provincie waar hij zou moeten wonen.

Bij de vierde en laatste stap kun je een profielfoto en/of extra foto’s uploaden. Dat is niet verplicht, maar een foto plaatsen is zeer aan te bevelen als je op zoek bent naar leuke contacten. Met een foto wordt je profiel veel vaker bekeken en krijg je veel vaker contact met andere leden. Eerlijk is eerlijk, we vinden het allemaal prettig om te weten met wie wij contact hebben.

Als je eenmaal een profiel hebt op Alleenstaande-moeders kun je door de andere profielen snuffelen. Op deze datingsite mag je zelf zoeken in de profielen en ben je niet beperkt tot de matches die voor jou gemaakt worden. De profielen worden handmatig en automatisch gecontroleerd en goedgekeurd, je kunt er dus vanuit gaan dat alle profielen echt zijn.

Inschrijven Datingsite

Abonnementen

Als gratis lid loop je al snel tegen allerlei beperkingen op als je serieus op zoek bent naar leuke contacten.

Zo kun je als gratis lid contact hebben met andere leden alleen middels de ijsbrekers (maximaal 3 per dag), speeddate of een standaard bericht.
Met een Premium lidmaatschap kun je gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite. De abonnementskosten zijn afhankelijk van de lengte van de periode waarvoor je het abonnement wilt sluiten.

Als Premium lid kun je onder andere – naast de functionaliteiten die een gratis lidmaatschap heeft – onbeperkt berichten heen en weer sturen met betalende en niet-betalende leden, profielen en foto’s volledig zien, leesbevestiging krijgen voor je berichten, zien wie je profiel heeft bekeken, zien wie in jou geïnteresseerd is, zoeken naar leden bij jou in de buurt, anoniem profielen bekijken en dagelijks onbeperkt ijsbrekers sturen.

Speeddate

Een leuke functionaliteit van de datingsite is de Speeddate. Speeddaten kan een hele leuke manier zijn om nieuwe mensen te ontmoeten. En als je daarvoor de deur niet uit wilt gaan, kun je dat ook online. Via de menubalk kom je in de speeddate omgeving terecht waar je foto’s van matchende leden gepresenteerd krijgt. Als je een foto leuk vindt, dan kun je een smiley sturen. Andere leden kunnen natuurlijk ook gebruik maken van de speeddate. Als een door jou leuk bevonden profiel jou ook met een smiley aanmerkt, dan hebben jullie een match.

Anonimiteit en privacy

Alleenstaande-moeders.nl doet veel om de veiligheid van de gegevens en de anonimiteit van de gebruikers van de datingsite te waarborgen. Zo worden bijvoorbeeld alle gegevens versleuteld bewaard. Ook werkt de datingsite met nicknames en je bepaalt zelf aan wie en wanneer je je echte naam prijs geeft. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het tot stand brengen van matches naar aanleiding van je zoekopdrachten en worden niet aan derden gegeven.

Alle profielen worden handmatig en automatisch gecontroleerd.

Hoe kun je in contact komen met andere leden?

De makers van de datingsite hebben er ook goed nagedacht over manieren om het leggen van contacten te stimuleren en makkelijker te maken. Ben je wat verlegen en durf je niet zomaar een berichtje te sturen? Geen zorgen, want op Alleenstaade-moeders heb je wel meer tools tot je beschikking.

 

IJsbrekers

Heb je een leuk profiel gevonden met wie je graag contact zou willen leggen? Dan kun je snel een ijsbreker sturen om te laten zien dat je geïnteresseerd bent. IJsbrekers zijn korte standaard teksten bedoeld om het ijs te breken. Denk maar aan openingszinnen zoals ‘Hallo daar’, ‘Leuk profiel heb je’, ‘Mijn oog viel op je’ en een reeks andere standaard teksten. Om een ijsbreker te sturen, ga je naar het gewenste profiel en klik je daar ‘IJsbreker’ aan. 

Speeddate

Als je in de menubalk Speed Date aanklikt, krijg je een fotopresentatie van profielen die met je zoekprofiel matchen. Als je een foto leuk vindt, kun je een smiley sturen. 

Interesse

Elk profiel is voorzien van een knop ‘Interesse tonen’. Vind je een profiel leuk en je zou meer willen weten over de persoon achter het profiel? Door een druk op die knop, laat je de andere weten dat je interesse hebt.

Alleenstaande-moeders App

Alleenstaande-moeders heeft geen app, maar de datingsite is goed geoptimaliseerd voor je mobieltje of je tablet.

Online daten op Alleenstaande-moeders: enkele tips

Alleenstaande moeders Dating Tips

Wees eerlijk bij het invullen van je profiel en neem de tijd om de vragen over jezelf in te vullen. Je zult merken dat je op deze manier veel leuke reacties krijgt!

Plaats een profielfoto (bij voorkeur meerdere foto's). Je krijgt daarmee veel meer bezoekers op je profiel en de kans op leuke contacten wordt vele malen groter.

Als iemand je snel naar een ander medium probeert te lokken om verder contact te onderhouden, wees alert!

 

Is Alleenstaande-moeders.nl niet wat je zoekt?


Vergelijk hieronder de beste datingsites

en online dating apps.