50liefde

Een datingsite voor actieve 50plussers

50liefde is een datingsite met een actieve community gericht op 50plussers die op zoek zijn naar

een serieuze en langdurige relatie

50liefde Online Dating

Waarom voor 50liefde kiezen

De datingsite is gespecialiseerd in 50plussers, waardoor het een stuk makkelijker is voor deze doelgroep om contacten te leggen

De leden van 50liefde zijn op zoek naar een langdurige en serieuze relatie

Je kunt zelf door alle profielen zoeken en bent niet afhankelijk van matchingsvoorstellen

Gebruikersvriendelijke website

1 op de 3 leden tussen 45 en 65 jaar vindt een partner via de datingsite

Afhankelijk van het gekozen lidmaatschap krijg je contactgarantie

Wat is 50liefde?

50liefde is een Nederlandse datingsite, onderdeel van ConnectionBuilders, een handelsnaam van DeepData. De datingsite richt zich op actieve 50plussers die een serieuze, langdurige relatie zoeken. 50Liefde is inmiddels ook redelijk bekend geworden binnen de beoogde doelgroep. De datingsite geniet veel positieve reviews van blije mensen die via de site een leuke partner hebben gevonden. Daarnaast heeft 50liefde ook negatieve reviews die vrijwel allemaal gaan over de automatische verlenging van het abonnement. Mensen geven erbij aan dat de abonnementsvoorwaarden met kleine lettertjes onderaan de pagina staan en slecht zichtbaar zijn. Op het moment van het schrijven van deze review staat alles omtrent de automatische verlenging van het abonnement heel goed aangegeven op de betaalpagina, vóór de betaling afgerond wordt.

Ben je een actieve 50plusser die op zoek is naar langdurige en stabiele relatie? Dan is 50liefde zeer de moeite waard om er een kijkje op te nemen. Een account is zo aangemaakt via 50liefde.nl.

 

Ledenbestand

Hoewel het moeilijk te zeggen is hoe groot het ledenbestand precies is, schatten we in dat het minder groot is dan bij de grotere en bekendere datingsites. 50Liefde heeft wel elke dag nieuwe aanmeldingen en heeft een actieve community. Ook de verdeling tussen mannen en vrouwe is mooi met 57% vrouwen tegen 43% mannen.

De registratieprocedure

De registratieprocedure is eenvoudig en snel. Je begint door aan te geven of je een man of een vrouw bent en of je een man of een vrouw zoekt. Je vult een gebruikersnaam, e-mail adres en wachtwoord in en je account wordt aangemaakt en je krijgt gelijk een bevestigingsmail met een activatielink. Vergeet niet om je profiel middels de link te activeren.

Daarna volgt een reeks vragen over jezelf zoals geboortedatum, woonprovincie, opleiding, of je kinderen of geen kinderen hebt, maar ook krijg je de ruimte om iets over jezelf te vertellen en over de persoon die je zoekt.

Datingsite registreren
50liefde review

De vragen die je in het vervolg krijg (meerkeuzevragen) zijn niet verplicht om te beantwoorden, maar ze geven wel meer inzicht in wat je bijvoorbeeld leuk vindt. Daarom is het wel de moeite waarde om ze te beantwoorden. Dat geldt ook voor je profielfoto. Hoewel het niet verplicht is om een foto te uploaden, is dat zeker de moeite waard, omdat profielen met foto logischerwijs veel vaker bekeken worden en veel vaker leuke reacties krijgen.

Abonnementen

Met een gratis lidmaatschap loop je al snel tegen beperkingen, wanneer je serieus op zoek bent naar een relatie. Je kunt bijvoorbeeld geen berichten sturen en berichten die betalende leden naar jou sturen, kun je niet lezen.
Met een Premium (betaalde) lidmaatschap kun je gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite. 

Als betalende lid kun je onder meer – naast de functionaliteiten die een gratis lidmaatschap heeft – onbeperkt berichten heen en weer sturen, 1 op 1 chatten, onbeperkt met de matchgame meedoen, zien wie je profiel heeft bezocht en uitgebreid zoeken in de profielen.

De Matchgame

Een leuke functionaliteit van 50liefde is de matchgame. De matchgame is een soort virtuele speeddate en kan een leuke manier zijn om andere leden te leren kennen. Aan de rechterkant van je scherm zie je de matchgame. Als je daarop klikt, kom je in de matchgame omgeving terecht waar je foto’s van matchende leden gepresenteerd krijgt. Als je een foto leuk vindt, dan kun je erop reageren met het vinkje. Andere leden kunnen natuurlijk ook gebruik maken van de matchgame en bij twee vinkjes is er een match.

Anonimiteit en privacy

50liefde doet veel om de veiligheid van de gegevens en de anonimiteit van de gebruikers van de datingsite te waarborgen. Zo worden bijvoorbeeld alle gegevens versleuteld bewaard. Ook werkt de datingsite met gebruikersnamen (je echte naam komt niet aan de orde) en je bepaalt zelf aan wie je je echte naam prijs geeft, zodat je de regie van je anonimiteit zelf in de handen houdt.

Alle profielen worden gecontroleerd.

50liefde App

De datingsite 50liefde heeft geen app, maar de datingsite is uitstekend geoptimaliseerd voor je mobieltje of je tablet. Je kunt dus ook via je mobiel of tablet inloggen zonder beperkingen.

Online daten op 50liefde: enkele tips

Dating Tips

Neem de tijd om de stukjes over jezelf en wat je in je ideale partner zoekt, te schrijven. Het is echt de moeite waard! Je krijgt daardoor veel leuke contacten.

Vul je profiel volledig in als het voor jou belangrijk is dat je een partner vindt met wie je interesses deelt.

Wees voorzichtig als men snel het contact met jou buiten de datingsite wil onderhouden. erder contact te onderhouden, wees alert!

Doe eens gek en toon als eerste interesse in andere leden!

 

Is 50liefde niet wat je zoekt?


Vergelijk hieronder de beste datingsites

en online dating apps.