Be2

De datingsite voor iedereen op zoek naar een online date

Be2 is één van de grootste datingsites en is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een serieuze en stabiele relatie.

Be2 Datingsite

Waarom voor Be2 kiezen

Eén van de grootste online datingsites met een gevarieerd ledenbestand

De matchings worden geselecteerd op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest

De leden van be2 zijn vaker op zoek naar een serieuze relatie

Leden met een volledige lidmaatschap kunnen mogelijk gebruik maken van de succesgarantie (voor de voorwaarden kun je contact opnemen met de klantenservice)

Profielen worden handmatig gecontroleerd

Wat is Be2?

Be2 is één van de grootste datingsites met een netwerk in 37 landen. Wereldwijd maken meer dan 30 miljoen singles gebruik van be2. De datingsite is in 2004 opgericht door twee Duitsers en is inmiddels gevestigd in Luxemburg. Al snel na de oprichting heeft de website een snelle groei doorgemaakt en tegenwoordig is de site actief in alle werelddelen.

Volgens de cijfers van deze site vindt 41% van de ingeschreven singles hun grote liefde via het beproefde concept van be2. Ondersteund door deze cijfers krijgt de moto Love.Right.Now een heel andere connotatie.

Ben je op zoek naar een serieuze en stabiele relatie? Dan is be2 zeer de moeite waard om er een kijkje op te nemen. Een account is zo aangemaakt via be2.nl.

Ledenbestand

Met ruim 24.000 aanmeldingen per dag is de site nog steeds aan het groeien. Het ledenbestand bestaat uit ongeveer evenveel mannen als vrouwen (51, respectievelijk 49%). In Nederland zou be2 inmiddels ruim 750.000 geregistreerde leden tellen.

De registratieprocedure

De registratieprocedure is eenvoudig en leuk, én het is toegespitst op het concept van be2 en de persoonlijkheidstest. Je geeft allereerst aan of je een man of een vrouw bent en of je een man of een vrouw zoekt. Daarna geef je een naam en een wachtwoord op, zodat je account aangemaakt wordt. Vervolgens ga je verder met de persoonlijkheidstest. De test begint met een aantal vragen waarbij je moet kiezen uit twee alternatieven. Het gaat om vragen die wat meer vertellen over jouw persoonlijke beelden over een relatie, maar ook over jezelf, zoals kun je je partner vertrouwen aan het begin van een relatie, wat is het eerste wat je wilt weten van een potentiële partner of hoe ziet de taakverdeling tussen partners idealiter uit volgens jou.

Be2 Inloggen

Bij het gros van de navolgende vragen moet je middels een schaalaanduiding aangeven in hoeverre je je terug vindt in bepaalde kenmerken zoals bijvoorbeeld ben je warm, ben je open voor kritiek, ben je welbespraakt, ben je romantisch, ben je dominant? Ook krijg je vragen waarbij je moet kiezen tussen twee tegenovergestelde eigenschappen met een schaalverdeling ertussen. Denk bijvoorbeeld aan vragen zoals ben je vol verrassingen of ben je meer een relaxt typje. De vragen gaan niet alleen over jou, maar ook over jouw ideale partner. Moet hij geïnteresseerd zijn in wiskunde, of liever in kunst? Een aantal vragen gaan over het beeld dat je vrienden van je hebben.

Na het invullen van de persoonlijkheidstest ga je verder met het invullen van gegevens over jezelf, over jouw persoonlijkheid, maar ook over wat je zoekt in een partner. Je kunt verder je profiel met diverse onderwerpen waarmee je je matches laat weten over wat je leuk of belangrijk vindt. Je kunt je profiel personaliseren met onderwerpen over vakanties, eten, vrijetijdsbesteding, sport, muziek, films en lezen.

Door middel van meerkeuzevragen kun je informatie invullen over je waarden en standpunten, zoals wat je in het leven belangrijk vindt, de manier waarop je het liefst leeft en over je doelen.

De test start met het kiezen tussen twee tegenovergestelde kenmerken. Ben je eerder iemand die vol verrassingen zit of ben je iemand die relaxed en evenwichtig is? Volg je vaak je intuïtie of weeg je altijd de voors en tegens tegen elkaar af? Deze vragen met tegenovergestelde kenmerken worden ook gesteld over je potentiële partner. Misschien ben je helemaal niet op zoek naar iemand met dezelfde kenmerken, maar trekken tegenpolen je juist aan. Op deze manier krijgt be2 in ieder geval een goed beeld van wie jij bent en waar je naar op zoek bent.

Registreren Datingsite

Abonnementen

Met een gratis lidmaatschap zijn de mogelijkheden op Be2 erg beperkt. Als je serieus op zoek bent naar een partner, dan wil je waarschijnlijk een abonnement sluiten. Met een betaalde lidmaatschap kun je gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite. Zo kun je natuurlijk ongelimiteerd berichten uitwisselen met andere leden van de datingsite en ook kun je bekijken wie jouw profiel bekeken heeft. Met een volledige lidmaatschap kom je mogelijk ook in aanmerking voor de succesgarantie van Be2. Neem hierover contact op met de klantenservice.

Succesgarantie

Be2 heeft zoveel vertrouwen in het eigen concept en mogelijkheden, dat het als enige datingsite een succesgarantie biedt aan haar betaalde leden. Daarbij garandeert Be2 dat premium leden contact leggen met minstens 10 potentiële partners. Als je dit aantal niet haalt, dan wordt je lidmaatschap gratis verlengd. Ook krijg je daarbij advies en begeleiding voor het optimaliseren van je profiel. Voor meer informatie kun je contact nemen met de klantenservice van Be2.

Anonimiteit en privacy

Bij Be2 neemt de veiligheid van de gegevens en de anonimiteit van haar gebruikers zeer serieus. De datingsite werkt met nicknames en je bepaalt zelf aan wie je je echte naam prijs geeft. Zolang het berichtenverkeer via de datingsite verloopt, hoef je je anonimiteit niet prijs te geven en heb je zelf de regie inde handen.

De Be2 App

Nadat je je bij Be2 hebt geregistreerd, kun je de Be2 App downloaden. Registreer je gratis op be2.

Online daten bij Be2: enkele tips

Online Dating

Neem de tijd om jezelf op een leuke en relevante manier voor te stellen aan de andere leden van Be2. De datingsite biedt daar goede mogelijkheden voor. Het is echt de moeite waard en je zult zien dat je veel leuke reacties gaat krijgen.

Doe eens gek en toon als eerste interesse in andere leden! Als je te verlegen bent om als eerste een berichtje te sturen, maak gebruik van de ijsbrekers van Be2.

Probeer iets soepeler te zijn in je eisen en je zult nog meer matches krijgen. Bovendien zul je merken dat er veel leuke, potentiële partners rondlopen al voldoen ze niet aan elke eis van jou.

 

Is Be2 niet wat je zoekt?


Vergelijk hieronder de beste datingsites

en online dating apps.