Second Love

de datingsite voor mensen die in een relatie zitten

Second Love is een Nederlandse datingsite voor mensen die een affaire of een spannend avontuur zoeken

buiten hun relatie

Second Love Datingsite

Waarom voor Second Love kiezen

Op Second Love weet je al van elkaar dat je gebonden bent en dat jullie op zoek zijn naar avontuur en spanning buiten de relatie

Betrouwbaarheid

De profielen worden handmatig gecontroleerd door een team

De klantenservice is uitstekend

Er wordt veel aandacht besteed aan privacy en anonimiteit

Leuke chat functie

Wat is Second Love?

econd Love is een Nederlandse datingsite die in 2008 opgericht is en die inmiddels een begrip is geworden op de online dating markt. De datingsite is inmiddels ook actief in België en Portugal met een eigen site en met een internationale site in het Engels in landen zoals Spanje, de Verenigde Staten en Brazilië. In tegenstelling tot de meeste datingsites die zich op alleenstaanden richten, richt Second Love zich op mensen met een relatie die op zoek zijn naar een flirt of naar een affaire. Ondanks dat er anno 2020 meerdere datingsites in deze niche actief zijn, was Second Love ten tijde van de oprichting een pionier op dit gebied. Ook in de media is de datingsite een geliefd onderwerp en heeft verschenen bijvoorbeeld in de Telegraaf en de Volkskrant, alsmede in tv programma’s zoals Lauren! En de liefde.

Ben je op zoek naar een avontuur of spanning buiten je relatie? Dan is Second Love zeer de moeite waard om er een kijkje op te nemen. Een account is zo aangemaakt via secondlove.nl.

Ledenbestand

We konden geen betrouwbare exacte cijfers vinden over het werkelijke aantal leden van Second Love, maar het lijkt erop dat de datingsite inmiddels ca. 500.000 actieve leden heeft. Door wat te spelen met zoekopdrachten en profielen kunnen we de conclusie trekken dat het aantal mannen in het ledenbestand wat groter is dan het aantal actieve vrouwen. Het blijft wel een feit dat er een meer dan bevredigend groot aantal actieve leden (zowel mannen als vrouwen) is met wie je leuke contacten kunt onderhouden, zolang je een ingevuld profiel hebt en je je berichten netjes en interessant houdt. De leden van Second Love zijn logischerwijze mensen met een relatie die op zoek zijn naar spanning buiten de relatie.

De registratieprocedure

De registratieprocedure is heel snel en eenvoudig gehouden. Je hoeft alleen je gebruikersnaam, woonplaats en geboortejaar in te vullen en je e-mail adres en een wachtwoord op te geven. Om je profiel te activeren, krijg je vrijwel gelijk een bevestigingsmail in de door jouw opgegeven e-maildres. Als je de e-amil binnen 3 minuten nog niet ontvangen hebt, kijk ook even in je spambox of vraag een nieuwe bevestigingsmail op. Als je je profiel bevestigd hebt, kun je inloggen en je profiel verder invullen zo summier of uitgebreid als je wilt.

Second Love Review
Online Daten Registreren

Naast een kort beschrijvend stukje over jezelf, zijn er maar enkele vragen die je verplicht moet beantwoorden, zoals wat je seksuele voorkeur en de status van je huidige relatie is. Om teleurstellingen te voorkomen moet je ook aangeven wat je precies zoekt in de contacten op Second Love: online flirten / flirten en dan zien we wel / een ontmoeting / een korte relatie / een Second Love relatie voor langere tijd / chatten.

Je kunt je profiel verder invullen door vragen te beantwoorden over je uiterlijke kenmerken (zoals lengte, gewicht en kleur haar), over je opleidingsniveau en je hobby’s en interesses; je kunt uit een lange rij eigenschappen, de eigenschappen aanvingen die op jou betrekking hebben; je kunt aangeven waar je voor open staat en welke verwachtingen je hebt van je contacten. Ook kun je en zoekprofiel instellen.

Met een gratis lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot de profielen, je kunt zien wie je profiel bekeken heeft, je kunt berichten en knipogen ontvangen en je kunt in de regio zoeken.

Datingsite Inloggen

Abonnementen

Als je serieus op zoek bent naar leuke contacten, loop je al snel tegen beperkingen op met een gratis lidmaatschap. Door een abonnement af te sluiten, krijg je toegang tot alle functionaliteiten van de datingsite. Zo kun je onbeperkt berichten lezen en sturen, 15 contactverzoeken per dag versturen en onbeperkt contactverzoeken beantwoorden, knipogen versturen, gebruik maken van de chat en je verschijnt boven in de zoekresultaten.

Chatten

De chat op Second Love is een erg leuke functie voor leden met een betaald abonnement, die het mogelijk maakt om contacten te leggen op een onbedwongen manier. De chat zit onderaan de scherm en je bent online zodra je op de datingsite hebt ingelogd. In het lijstje van de online leden, vindt je alleen de leden die aan jouw zoekprofiel voldoen. Door een profielnaam aan te klikken, kun je een chat starten en je kunt met meerdere leden tegelijk chatten. Via de chatinstellingen kun je je status in ‘bezet’ veranderen als je druk bent met een andere chat en niet gestoord wilt worden, of je kunt als offline getoond worden.

Anonimiteit en privacy

Het is overbodig te vertellen hoe belangrijk privacy is op een datingsite zoals Second Love. Second Love neemt privacy dan ook heel erg serieus. Zo worden persoonsgegevens nooit met derden gedeeld en worden versleuteld opgeslagen. Ook worden je creditcard gegevens niet opgeslagen en je hebt zelfs de mogelijkheid om contact te betalen. Voor meer tips om je privacy en anonimiteit te waarborgen, neem een kijkje op Second Love.

Second Love App

Second Love heeft geen App, maar de datingsite is wel perfect geoptimaliseerd voor je mobieltje en tablet.

Online daten bij Second Love: enkele tips

Second Love Tips

Neem de tijd om een leuke beschrijving te schrijven van jezelf. Het loont de moeite!

Plaats meerdere foto's. Profielen met foto's krijgen tot 15 keer meer reacties.

Gebruik geen foto's die je al op social media of andere websites geplaatst hebt.

Blijf zo lang als mogelijk de communicatie veilig en anoniem onderhouden via de datingsite.

 

Is Second Love niet wat je zoekt?


Vergelijk hieronder de beste datingsites

en online dating apps.