DatingEasy

De datingsite voor iedereen

DatingEasy is een datingsite voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie, vriendschap of leuke contacten…

DatingEasy Datingsite

Waarom voor DatingEasy kiezen

Koppeling met andere datingsites binnen eigen netwerk, waardoor een groot en gevarieerd ledenbestand

Goed werkend regio dating functie

Gebruiksvriendelijkheid

Uitstekende klantenservice

Betrouwbaarheid

Wat is DatingEasy?

DatingEasy is een datingwebsite, die onderdeel is van de Safe Dating Networks, een handelsnaam van Amazing Bits BV. Amazing Bits is in 2007 opgericht en richt zich op de exploitatie van een honderdtal datingwebsites in Nederland en België waarvan het merendeel zich focust op een bepaalde doelgroep.

Een greep uit hun portefeuille naast DatingEasy: alleenstaande-mamas, alleenstaande-papas, cupify, kleinemensen-dating, langemensen-dating, maatjemeer-match, metjou, seniorengeluk, stedendating, seniorengeluk. Deze datingsites zijn met elkaar gekoppeld, waardoor één grote gemeenschap ontstaat.

Op de website van DatingEasy krijg je via Instellingen de mogelijkheid om aan te geven of je wilt zoeken en wilt gevonden worden in alle partnersites van Safe Dating Networks. Als je deze mogelijkheid inschakelt, krijg je ook deelnemers te zien van de partnersites die aan jouw zoekcriteria voldoen. Ook omgekeerd, jouw profiel wordt getoond aan leden van de partnersites aan wiens zoekcriteria je voldoet. Je kunt deze instelling natuurlijk ook uitschakelen, maar dan zul je ook minder matches krijgen en mogelijk bestaande contacten van de partnersites kwijtraken.

Ledenbestand

Ben je ook single en op zoek naar een serieuze relatie? Of misschien naar leuke vriendschappen? Maak een account op datingeasy.nl, vul je profiel in en bekijk direct de matchende profielen.

De registratieprocedure

De registratie bij DatingEasy is gratis, gemakkelijk en snel. Je geeft aan of je een man of een vrouw bent en of je een man of een vrouw zoekt, je geeft je e-mail adres en een wachtwoord op en je profiel wordt aangemaakt. Op de opgegeven e-mail adres krijg je nog een mailtje met een bevestigingslink erin, dus vergeet niet om je e-mail adres te bevestigen. Vervolgens kun je je profiel invullen. Hier kun je wat meer over jezelf vertellen veelal in de vorm van meerkeuze vragen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven of je kinderen en/of een kinderwens hebt of niet, wat je burgerlijke staat en opleidingsniveau is en wat informatie geven over je uiterlijk (lengte, postuur, kleur haar, kleur ogen, tattoo, piercing ed). Welke sporten je beoefent en naar wat voor muziek je het liefst luistert.

Registreren Datingsite
DatingEasy Inloggen

Ook kun je aangeven naar wat voor een relatie je op zoek bent. Je kunt meerdere opties kiezen en de beschikbare opties zijn: vaste relatie, vrije relatie, vriendschap, date, contact online.

Een profiel foto uploaden is verplicht, maar je mag ervoor kiezen dat de foto na goedkeuring niet zichtbaar is voor andere leden. Dat doe je door het bestemde hokje aan te vinken bij het uploaden van de foto.

Verder krijg je de optie om zelf een korte omschrijving te schrijven van jezelf. Dat is niet verplicht, maar zonder een eigen omschrijving krijg je de eigen omschrijvingen van de leden van de datingsite ook niet te zien. Je krijgt dan bij iedereen de tekst ‘Eerst zelf een omschrijving invullen’ te zien. Eerlijk is eerlijk in ieder geval.

Abonnementen

Met een gratis lidmaatschap kun je gebruik maken van de basisfunctionaliteiten van Dating Easy. Dat wil zeggen dat je profielen kunt bekijken, een knipoog kunt sturen en gebruik kunt maken van de basis zoekfunctie op basis van geslacht, leeftijd, gewenste vorm van contact en provincie.

Als je serieus op zoek bent naar een relatie of leuke contacten via DatingEasy, dan is het afsluiten van een abonnement aan te raden. Met een abonnement wordt je VIP lid en kunt gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite. Naast de basisfunctionaliteiten kun je dan onbeperkt berichten sturen en lezen, gebruik maken van de FotoZapper (een soort virtuele speeddate), zien welke leden je profiel hebben bekeken en gebruik maken van de uitgebreide zoekfuncties.

De FotoZapper

Op DatingEasy kun je gebruik maken van de FotoZapper voor een soort speeddate met andere leden van de datingsite. De FotoZapper toont aan jou profielen van leden die voldoen aan jouw beschrijving met daaronder de vraag of je de bewuste lid leuk vindt. Je kunt kiezen uit ja, nee en misschien. Jouw profiel wordt ook getoond aan de matchende leden middels de FotoZapper met dezelfde vraag. Bij een ‘ja’ van jullie allebei, is het ijs gebroken en kunnen jullie met elkaar in contact komen. Bij een ‘misschien’ zal het profiel een andere keer weer aan je getoond worden.

Anonimiteit en privacy

Hoewel DatingEasy geen keurmerken heeft staan op de website, biedt de datingsite veel transparantie wat betreft het gebruik en de privacy van de gegevens. Je bent vrij om een nickname te gebruiken en de foto’s kun je desgewenst verborgen houden voor andere leden. Je bepaalt dus zelf wanneer je je anonimiteit prijs wilt geven.

DatingEasy App

Hoewel DatingEasy geen app heeft, is de datingsite perfect geoptimaliseerd voor je mobiel. Je kunt de datingsite dus ook via je mobiel en tablet gemakkelijk gebruiken. 

Online daten bij DatingEasy: enkele tips

Dating Tips

Hoewel een omschrijving van jezelf niet verplicht is, is het zeer aan te bevelen om die wel in te vullen. Dat helpt wezenlijk bij het leggen van leuke contacten met gelijkgestemden. En je kunt dan ook de beschrijvingen van andere leden lezen.

Met het uploaden van meerdere foto's vergoot je de kansen op leuke contacten. We vinden het namelijk allemaal leuk om te weten met wie we contact hebben.

Doe eens gek en stuur zelf een knipoog naar een lid die je leuk vindt!

 

Is DatingEasy niet wat je zoekt?


Vergelijk hieronder de beste datingsites

en online dating apps.