Victoria Milan

De datingsite voor een spannende affaire

Victoria Milan is een datingsite voor mensen met een relatie die op zoek zijn naar
een erotische avontuur of een spannende affaire.

Victoria Milan Datingsite

Waarom voor Victoria Milan kiezen

Op Victoria Milan weet je al van elkaar dat je gebonden bent en dat iedereen op zoek is naar avontuur en spanning buiten de relatie

Er wordt heel veel aandacht besteed aan privacy en anonimiteit

Paniek button op de website

Leuke chat functie

Betrouwbaarheid

Wat is Victoria Milan?

VictoriaMilan is een datingsite opgericht door Digisec Media Ltd. Digisec Media is een Noors bedrijf dat in 2010 in Noorwegen opgericht is en inmiddels in 34 landen opereert met als core business het creëren van online brands toegespitst op verschilleden demografische groepen. Zo is Digisec ook eigenaar van de datingsites Nextlove voor alleenstaande ouders en RichMeetBeautiful. Victoria Milan is een datingsite voor mensen met een relatie die op zoek zijn naar spanning buiten de relatie. Mensen die op zoek zijn naar een flirt, een korte of een lange affaire kunnen op deze datingsite anoniem en veilig gelijkgestemden ontmoeten. Met het oog op het bijzondere concept hecht Victoria Milan zeer aan de privacy en anonimiteit van de leden. Met Noorwegen als startpunt is de datingsite heel snel populair geworden in de de rest van Europa en de Verenigde Staten. Ook in Belgie en Nederland is de datingsite enorm populair geworden.

Ledenbestand

We konden geen betrouwbare exacte cijfers vinden over het werkelijke aantal leden van Victoria Milan, maar door wat te spelen met zoekopdrachten en profielen kunnen we de conclusie trekken dat de verhouding tussen mannen en vrouwen redelijk evenwichtig is. De leden van Victoria Milan zijn logischerwijze mensen met een relatie die op zoek zijn naar spanning buiten de relatie.Als je voor het eerst op je profiel inlogt, zul je als eerste de ‘featured members’ zien, ofwel de meest populaire leden. Het aanbod leden blijkt echter een stuk groter te zijn als je met behulp van een zoekpdracht zoekt.

De registratieprocedure

De registratie is bewust erg simpel en erg snel gehouden, met een minimuum aan persoonlijke gegevens. Zoals gezegd hecht de datingsite zeer aan de privacy en de anoimiteit van de leden. Daarom wordt ook geen e-mail adres geaccepteerd die op je naam lijkt. Ook hoef je geen naam op te geven, maar slechts een verzonnen gebruikersnaam. De registratieprocedure begint met de vragen of je een man of een vrouw bent, wat je burgerlijke staat is en of je op zoek bent naar een man of een vrouw. Nadat je email adres, een gebruikersnaam en een wachtwoord hebt opgegeven, wordt je account aangemaakt. Nu kun je je profiel verder invullen. Om je profiel te activeren, krijg je vrijwel gelijk een bevestigingsmail in de door jouw opgegeven e-maildres. Als je de e-amil binnen 3 minuten nog niet ontvangen hebt, kijk ook even in je spambox of vraag een nieuwe bevestigingsmail op.

Victoria Milan Review
Datingsites Reviews

Als je je profiel bevestigd hebt, kun je inloggen en je profiel verder invullen zo summier of uitgebreid als je wilt. Je kunt wat informatie geven over je uiterlijk (lengte, postuur, kleur haar en ogen bijvoorbeeld) en ook over je achtergronden en levensstijl. Denk bijvoorbeeld aan rook- en drinkgewoonten, opleiding, werk en eetgewoonten (je houdt van eten, je probeert gezond te eten, je bent vegetariër ed) en sportgewoonten.

Vervolgens krijg je een reeks open vragen die je de kans geven om iets over jezelf te vertellen, zoals wie je bent en wat vindt je belangrijk en ook iets vertellen over wie je zoekt.

Een foto uploaden is ook niet verplicht, maar zeer aan te bevelen als je serieus op zoek bent naar leuke contacten. Een foto maakt het persoonlijker en iedereen wil immers graag weten wie achter een profiel schuilt. De foto kun je dan makkeljk blurren of met een maskertje onherkenbaar maken.

Abonnementen

Hoewel de gratis versie van Victoria Milan je de mogelijkheid biedt om direct door het ledenbestand te snuffelen, berichten te lezen en winks te sturen, moet je wel een abonnement sluiten om op berichten te kunnen reageren of om te chatten. Door middel van los aan te schaffen credits kun je onder meer je plek op de datingsite boosten, zodat je bij de eerste getoonde profielen hoort, maar ook virtuele kados sturen.

Chatten

De chat op Second Love is een erg leuke functie voor leden met een betaald abonnement, die het mogelijk maakt om contacten te leggen op een onbedwongen manier. De chat vindt je aan de rechterkant van de scherm en je bent online zodra je op de datingsite hebt ingelogd. In het lijstje van de online leden, vindt je alleen de leden die aan jouw zoekprofiel voldoen. Door een profielnaam aan te klikken, kun je een chat starten en je kunt met meerdere leden tegelijk chatten. Via de chatinstellingen kun je je status in ‘bezet’ veranderen als je druk bent met een andere chat en niet gestoord wilt worden, of je kunt als offline getoond worden.

Anonimiteit en privacy

Bij Victoria Milan heb je een grote vrijheid in de keuze van de gegevens die je wilt invullen. Je hoeft je eigen naam niet te gebruiken en ook de foto is optioneel. Indien je een foto plaatst, kun je die met één klik onherkenbaar maken en zelf besluiten voor wie je de foto zichtbaar wilt maken.
Daarnaast heeft de datingsite een Panic button, die je instant naar een onschuldige website leidt, mocht ongehoopt iemand de kamer binnenlopen.

De Victoria Milan App

Naast je registratie op de datingsite, kun je ook de Victoria Milan App downloaden.

Online daten bij Victoria Milan: enkele tips

Online Dating

Neem de tijd om een leuke beschrijving te schrijven van jezelf. Het loont de moeite!

Al is het plaatsen van een profielfoto niet verplicht, is een foto wel aan te raden. Mensen willen graag weten met wie ze contact opnemen.

Doe eens gek en stuur iemand die je leuk vindt, een wink om het ijs te breken.

Gebruik geen foto's die je al op social media of andere websites geplaatst hebt.

 

Is Victoria Milan niet wat je zoekt?


Vergelijk hieronder de beste datingsites

en online dating apps.