Novamora

de datingsite voor een spanende date

Novamora is een datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar een spannende afspraak of leuke contacten

Cupify Datingsite

Waarom voor Novamora kiezen

Onderdeel van een bedrijf met een respectabele staat van dienst op het gebied van online dating

Ook geschikt voor stellen

Groot ledenbestand

Betaalbare abonnementen

De profielen worden gecheckt

Veel privacy opties

Wat is Novamora?

Novamora is een Nederlandse datingsite die geëxploiteerd wordt door Sexy Dating Networks, een bedrijf met inmiddels veel ervaring op de online dating markt. Novamora is een datingsite voor singles en stellen (zowel hetero- als homostellen) die op zoek zijn naar een spannende date. Zoals de slogan klinkt, Novamora, dating vol passie. Voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie is deze datingsite minder geschikt.

Ben je op zoek naar een spannende afspraak of heb je zin in een flirt? Novamora is dan zeker een datingsite die de moeite waard is om er een kijkje te nemen. Je kunt je gratis en anoniem registreren op novamora.nl.

Ledenbestand

Het exacte aantal leden van de datingsite is onduidelijk, maar het staat vast dat Novamora al vanaf het begin een snelle groei heeft doorgemaakt mede dankzij de vele reclamecampagnes onder meer op radio en tv. Door wat met zoekopdrachten te experimenteren schatten we in dat mannen, vrouwen en stellen ongeveer evenredig verdeeld zijn, met mannen licht in minderheid.

De registratieprocedure

De registratie op Novamora is snel en eenvoudig, en je profiel is zo aangemaakt. Je geeft aan of je een man, vrouw, hetero- of homostel bent, je woonplaats en een nickname, vervolgens vul je je e-mail adres en een wachtwoord in en je account wordt aangemaakt. Je krijgt vrijwel direct een e-mail op de door jou opgegeven e-mailadres met een bevestigingslink erin, zodat je je e-mail adres kunt bevestigen om verder te kunnen. Nadat je je e-mail adres bevestigd hebt, kun je je account verder inrichten en zoeken door de andere profielen. Je profiel invullen kun je zo summier of uitgebreid doen als je wenst.

Novamora Datingsite
Datingsite Review

De meeste informatie vul je in door middel van meerkeuzevragen. Naast wat basisinformatie over je uiterlijk (lengte, postuur, kleur haar, kleur ogen ed), kun je bijvoorbeeld aangeven of je kinderen en/of een kinderwens hebt of niet, wat je burgerlijke staat en opleidingsniveau is, welke sporten je beoefent of naar wat voor muziek je het liefst luistert.
Je kunt in je profiel ook aangeven naar wat voor contact je op zoek bent. Het is een optie die wat ons betreft erg handig is en teleurstellingen heen en weer kan voorkomen. Je kunt meerdere opties aangeven: vaste relatie, vrije relatie, vriendschap, date, contact online. Ook kun je aangeven – indien van toepassing – of je je kunt verplaatsen en of je kunt ontvangen.

Naast de meerkeuzevragen heb je ook de mogelijkheid om in eigen woorden iets over jezelf te vertellen. Het uploaden van een profielfoto is niet verplicht. Je kunt daarnaast ook een profielfoto uploaden en die onzichtbaar maken voor andere leden.

De voorwaarden van de persoon of het stel dat je zoekt, kun je in het zoekprofiel van de partner invullen. Denk bijvoorbeeld aan uiterlijk, maar ook aan dingen zoals persoonlijkheid, levensstijl en achtergrond. De matchende resultaten die je dan steeds krijgt, worden op basis van dat zoekprofiel opgesteld. Probeer daarom niet al te veel (onnodige) eisen in te vullen, dat kun je later alsnog doen

Novamora Inloggen

Abonnementen

Met een gratis lidmaatschap kun je gebruik maken van de basisfunctionaliteiten van Novamora en die zijn beperkt: je kunt profielen bekijken, een knipoog kunt sturen en gebruik kunt maken van de basis zoekfunctie op basis van geslacht, leeftijd, gewenste vorm van contact en provincie.

Als je echter serieus op zoek bent naar leuke contacten op Novamora, dan is het afsluiten van een abonnement aan te raden. De abonnementen zijn overigens zeer vriendelijk geprijsd. Met een abonnement wordt je VIP lid en kunt gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite. Naast de basisfunctionaliteiten kun je dan onbeperkt berichten sturen en lezen, gebruik maken van de FotoZapper, zien welke leden je profiel bezocht hebben en gebruik maken van de uitgebreide zoekfuncties.

De FotoZapper

Op Novamora kun je gebruik maken van de FotoZapper, een functionaliteit die op een virtuele speeddate lijkt en een leuke mogelijkheid om nieuwe contacten te leggen. De Fotozapper toont aan jou matchende profielen van de datingsite en onder elke foto staat de vraag of je het bewuste profiel leuk vindt. Je kunt dan kiezen uit ‘ja’, ‘misschien’ en ‘niet’. Ook de matchende leden krijgen jouw profiel in hun FotoZapper met dezelfde vraag. Bij een gezamenlijke ‘ja’ worden jullie in contact gebracht.

Anonimiteit en privacy

Hoewel Novamora geen keurmerken heeft staan op de website, biedt de datingsite veel transparantie wat betreft het gebruik en de privacy van de gegevens. De datingsite hecht heel veel waarde aan gegevens veiligheid en privacy. Je bent vrij om een nickname te gebruiken en de foto’s kun je desgewenst verborgen houden voor andere leden. Je houdt de regie van je anonimiteit zelf in de hand en je bepaalt zelf wanneer en voor wie je je anonimiteit prijs geeft.

Novamora App

Hoewel Novamora geen app heeft, is de datingsite perfect geoptimaliseerd voor je mobiel. Je kunt de datingsite dus ook via je mobiel en tablet gemakkelijk gebruiken. 

Online daten bij Novamora: enkele tips

Dating Tips

Wees eerlijk bij het invullen van je profiel en neem de tijd om een leuke (en waarheidsgetrouwe) omschrijving van jezelf te schrijven. Je zult zien dat het de moeite waard is en dat je veel meer leuke contacten zult krijgen.

Maak je profielfoto zichtbaar voor andere leden. Met een foto krijg je aanzienlijk veel meer reacties dan zonder foto.

Doe eens gek en stuur zelf een knipoog of een berichtje als je een leuk profiel vindt!

 

Is Novamora niet wat je zoekt?


Vergelijk hieronder de beste datingsites

en online dating apps.