Maatjemeer-match

Dé datingsite voor mensen met een maatje meer

Maatjemeer-match is de grootste Nederlandse datingsite die zich richt op mensen met een maatje meer en mensen die een partner zoeken met een maatje meer

Maatjemeer-match

Waarom voor Maatjemeer-match kiezen

Vaak voelen mensen met een maatje meer zich onzeker als ze zich in de dating wereld begeven. Op Maatjemeer-match hoeft dat niet, omdat de leden van deze datingsite zelf een maatje meer hebben en/of op zoek zijn naar een leuke partner met een maatje meer

Indien gewenst, is een koppeling met andere datingsites binnen eigen netwerk mogelijk. Dit is gemakkelijk aan en uit te zetten door middel van een vinkje

Gebruikersvriendelijkheid

Actieve community

Wat is Maatjemeer-match?

Maatjemeer-match is een datingsite en een trefplek voor mensen met een maatje meer die op zoek zijn naar een partner én op mensen die op zoek zijn naar een partner met een maatje meer. Dankzij de (sociale) media leven mensen met de indruk dat slank zijn hét schoonheidsideaal is en dat maakt mensen met een maatje meer vaak erg onzeker als het op daten uitkomt. Jammer, want dat klopt niet helemaal. Uit diverse onderzoeken blijkt juist dat de meeste mannen liever een vollere vrouw daten dan een slanke den. Voor de mensen me een maatje meer die zich toch wel onzeker voelen als het om daten gaat, biedt Maatjemeer-match een veilige omgeving om contacten te leggen met gelijkgestemden.

Maatjemeer-match is onderdeel van de Safe Dating Networks, een handelsnaam van Amazing Bits BV. Het bedrijf is sinds 2007 actief in de online dating branche en heeft inmiddels een honderdtal websites in beheer in Nederland en België. De meeste datingsites richten zich op bepaalde doelgroepen zoals alleenstaande ouders, lange mensen, kleine mensen, ouderen of regiodating. Voor mensen die heel graag met gelijkgestemden willen daten is dat een leuke en gemakkelijke manier. Daarnaast heeft Safe Dating Networks ook een aantal bekende datingsites in beheer die zich richten op het algemeen publiek, zoals Cupify en DatingEasy. Deze datingsites kunnen desgewenst met elkaar gekoppeld worden, waardoor één grote gemeenschap ontstaat. Door middel van een vinkje in de Instellingen kunnen gebruikers van één van de datingsites binnen het netwerk aangeven of ze getoond willen worden in de matchingresultaten van de andere partnersites of niet. Omgekeerd worden dan ook matchende profielen in jouw zoekresultaten getoond.

Heb je een maatje meer of ben je op zoek naar een partner met een maatje meer? Dan is maatjemeer-match zeer de moeite waard om er een kijkje op te nemen. Een account is zo aangemaakt via maatjemeer-match.nl.

Ledenbestand

Betrouwbare, exacte aantallen kunnen we niet geven, maar door zelf met de zoekopdrachten te spelen kunnen we wel vaststellen dat het om een serieuze datingsite gaat met ruim voldoende matchende resultaten voor elke zoekopdracht die we uitvoerden. En met ruim voldoende reacties die de vrouwelijke lid van onze redactie op haar profiel heeft gekregen. Ook is het ledenbestand erg divers waardoor het gemakkelijk is om leuke gesprekken te voeren met andere leden. Op Maatjemeer-match is iedereen ouder dan 18 jaar welkom.

De registratieprocedure

De registratie bij Maatjemeer-match is gratis, gemakkelijk en snel. Je geeft aan of je een man of een vrouw bent en of je een man of een vrouw zoekt, je geeft je e-mail adres en een wachtwoord op en je profiel wordt aangemaakt. Vrijwel direct krijg je op de opgegeven e-mailadres een bevestigingsmail met een bevestigingslink, zodat je de echtheid van je e-mailadres kunt bevestigen. Vervolgens kun je doorgaan met het invullen van je profiel. Er zijn weinig verplichte velden, dus je kunt je profiel zo uitgebreid of beknopt als je wilt. Als je echter serieus op zoek bent naar leuke contacten raden we je aan om je profiel zoveel mogelijk en naar waarheid in te vullen. Je zult zien dat het loont.

Maatjemeer daten
Datingsite plus size

De meeste informatie kun je invullen aan de hand van meerkeuzevragen die gegroepeerd zijn in de volgende categorieën: persoonlijk (burgerlijke staat, kinderen of geen kinderen, kinderwens), achtergronden (opleiding, afkomst, godsdienst, beroep), uiterlijk (postuur, haarlengte, kleur haar, kleur ogen, lengte ed), voorkeuren (kledingstijl, lievelingsmuziek, favoriete sporten), gewoontes (roken, alcoholgebruik, hoe belangrijk milieu voor je is en je leefwijze, zoals vegetariër, vegan, milieubewust).

Hierna kun je aangeven aan welke eisen je partner moet voldoen. Alle eigenschappen die hierboven genoemd zijn en die je voor jezelf kon invullen, kun je nu invullen voor je ideale partner.

Ook kun je aangeven naar wat voor een relatie je op zoek bent. Je kunt meerdere opties kiezen en de beschikbare opties zijn: vaste relatie, vrije relatie, vriendschap, date, contact online.

Een profiel foto uploaden is verplicht, maar je mag kiezen of de foto zichtbaar of onzichtbaar is voor andere leden. Wellicht ten overvloede, met een foto op je profiel krijg je aanzienlijk meer leuke reacties.
Je krijgt de ruimte om zelf een omschrijving te maken van jezelf. Maak gebruik van deze mogelijkheid, want het helpt je niet allen aan meer leuke contacten, maar zonder een eigen omschrijving krijg je de omschrijving van andere leden ook niet te zien.

Met een gratis lidmaatschap kun je gebruik maken van de basisfunctionaliteiten van Maatjemeer-match. Dat wil zeggen dat je profielen kunt bekijken, een knipoog kunt sturen en gebruik kunt maken van de basis zoekfunctie op basis van geslacht, leeftijd, gewenste vorm van contact en provincie.

Maatjemeer match review

Abonnementen

Als je serieus op zoek bent naar een relatie of leuke contacten, loop je met en gratis lidmaatschap snel tegen beperkingen op en is het afsluiten van een abonnement aan te raden en zeer de moeite waard. Met een abonnement wordt je VIP lid en kun je gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite. Naast de basisfunctionaliteiten kun je dan onbeperkt berichten sturen en lezen, gebruik maken van de FotoZapper (een soort virtuele speeddate), zien welke leden je profiel hebben bekeken en gebruik maken van de uitgebreide zoekfuncties.

FotoZapper

Op Maatjemeer-match kun je gebruik maken van de FotoZapper, een soort virtuele speeddate omgeving. De FotoZapper toont aan jou profielen van leden die voldoen aan jouw beschrijving met daaronder de vraag of je de bewuste lid leuk vindt. Je kunt kiezen uit ja, nee en misschien. Jouw profiel wordt ook getoond aan de matchende leden middels de FotoZapper met dezelfde vraag. Bij een ‘ja’ van jullie allebei, worden jullie met elkaar in contact gebracht.

Anonimiteit en privacy

Hoewel Maatjemeer-match geen keurmerken heeft staan op de website, biedt de datingsite veel transparantie wat betreft het gebruik en de privacy van de gegevens. Je kunt een nickname gebruiken en als je wilt, kun je je foto onzichtbaar maken voor andere leden. Je bepaalt dus zelf wanneer je je anonimiteit prijs wilt geven.

Maatjemeer-match App

Hoewel Maatjemeer-match geen app heeft, is de datingsite perfect geoptimaliseerd voor je mobiel. Je kunt de datingsite dus ook via je mobiel en tablet gemakkelijk gebruiken.

Online daten op Maatjemeer-match: enkele tips

Plus size Dating Tips

Wees eerlijk bij het invullen van je profiel en maak gebruik van de mogelijkheid om een een leuke (en waarheidsgetrouwe) omschrijving van jezelf te schrijven. Je zult zien dat het de moeite waard is en dat je veel meer leuke contacten zult krijgen.

Maak je profielfoto zichtbaar voor andere leden. Meerdere foto's uploaden is nog beter.

Vink aan de mogelijkheid om je profiel te laten tonen ook op de andere datingsites binnen het netwerk van Safe Dating Networks. Je zult merken dat je beduidend meer leuke contacten krijgt.

 

Is Maatjemeer-match niet wat je zoekt?


Vergelijk hieronder de beste datingsites

en online dating apps.