Nieuwerelatie.nl

Online dating voor een serieuze relatie

Nieuwerelatie is een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe, serieuze relatie

Nieuwerelatie Datingsite

Waarom voor Nieuwerelatie kiezen

Het overgrote deel van het ledenbestand zijn 30plussers op zoek naar een serieuze en langdurige relatie

Je kunt door het hele ledenbestand zoeken en niet alleen door gegenereerde matchings

Gebruiksvriendelijkheid

Profielen worden handmatig gecontroleerd en goedgekeurd

Ondanks betaalbare abonnementstarieven, regelmatig zeer aantrekkelijke acties

Wat is Nieuwerelatie?

De datingsite Nieuwerelatie is opgericht in 2009 en is onderdeel van het bedrijf Didio Internet, die ook de datingsites 50plusrelatie en Seniorengeluk exploiteert. Hoewel Nieuwerelatie niet zo’n grote naambekendheid geniet, lijkt het ledenbestand groot en gevarieerd genoeg te zijn om de datingsite de moeite waard te maken. Ook het feit dat de leden van Nieuwerelatie tamelijk actief zijn, heeft ons positief verrast.

Ben je single en op zoek naar een serieuze relatie? Maak snel en gemakkelijk een account aan op nieuwerelatie.nl en blader direct door de profielen.

Ledenbestand

Het overgrote deel van de leden van Nieuwerelatie is boven de 30 jaar en tot ongeveer 80 jaar is elke leeftijdsrange goed vertegenwoordigd. De profielen zijn goed ingevuld en de persoonlijke stukjes geven inzicht in de man of vrouw achter het profiel.

De registratieprocedure

De registratie bij Nieuwerelatie is gratis, gemakkelijk en snel. Dan kun je gebruik maken van alle basisfunctionaliteiten van de datingsite en vergeleken met de basis lidmaatschap van andere datingsites, is dat best veel. Om een account aan te maken geef je allereerst aan of je een man of een vrouw bent en of je op zoek bent naar een man of een vrouw, je leeftijd en de provincie waarin je woont. Vervolgens kun je een gebruikersnaam (die kun je later niet meer aanpassen), je email adres en een wachtwoord invullen. Je profiel is aangemaakt en je krijgt een mail met een activeringslink voordat je op de datingsite kunt.

Datingsite Registreren
Nieuwerelatie Inloggen

Nadat je je profiel geactiveerd hebt, kun je een aantal gegevens over jezelf invullen. Je begint met een paar meerkeuzevragen met basis informatie over jezelf, zoals je postuur, haarkleur, opleidingsniveau, geloofsovertuiging, of je kinderen hebt of niet, of je kinderen wilt en of je rookt. In tegenstelling tot andere sites krijg je op Nieuwerelatie de vrijheid om de meeste – en in deze context, ook de meest relevante – informatie zelf in te vullen, zo genuanceerd of ongenuanceerd als je wilt. Je begint met een kort verhaaltje over jezelf en wat je zoekt.

Vervolgens krijg je de ruimte om iets te vertellen over je hobby’s, je muzieksmaak, je favoriete activiteiten of hoe uitgaan op z’n leukst voor jou uitziet. Je kunt vervolgens een foto uploaden, die van jou moet zijn. De foto is niet verplicht, maar het is zeker aan te raden als je serieus op zoek bent naar leuke contacten. Je wilt immers graag weten met wie je contact hebt.

Met een gratis lidmaatschap kun je alle profielen bekijken, flirts sturen en je berichten lezen.

Nieuwerelatie Reviews

Abonnementen

Iedereen die een profiel aanmaakt op Nieuwerelatie krijgt een basis account op de dating site. Hoewel je daar eigenlijk best veel mee kunt vergeleken met andere datingsites, als je serieus op zoek bent naar een relatie dan loop je met een basis account wel tegen beperkingen aan. Zo kun je wel berichten ontvangen van andere leden, maar je kunt ze niet beantwoorden. Ook kun je niet zien wie bijvoorbeeld je profiel heeft bezocht.

Met een abonnement kun je gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite. Zo kun je onder meer onbeperkt berichten uitwisselen, zien wie je profiel bekeken heeft, zien wie je profiel als favoriet heeft opgeslagen, zien wie je berichten heeft gelezen, je foto bovenaan de fotomuur en je profiel bovenaan de zoekresultaten.

De Zoekfunctie

Anders dan bij veel andere datingsites kun je op Nieuwerelatie.nl zoeken door het hele ledenbestand en dus niet alleen door de profielen van de leden met wie je een match hebt. De zoekfunctie op deze datingsite is erg uitgebreid en goed uitgekiend zodat je op een handige manier kunt zoeken. Zo kun je zoeken niet alleen op leeftijd, provincie en zelfs woonplaats, maar ook bijvoorbeeld op uiterlijke kenmerken, opleidingsniveau, postuur, wel of geen kinderen of kinderwens. Maak handig gebruik van de zoekfunctie en speel ermee. Laat sommige van je eisen vallen en vaak zul je zien dat je interessante mensen vindt ook al voldoen ze niet aan al je eisen.

Anonimiteit en privacy

Hoewel datingsite Nieuwerelatie geen keurmerken heeft op de site, is de datingsite transparant omtrent de gegevensverwerking en -privacy. Nieuwerelatie heeft haar verwerking van persoonsgegevens gemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens.

Op de site kun je een nickname opgeven en hoef je je eigen naam niet te gebruiken. Ook je e-mailadres is voor niemand zichtbaar.

Let op: je moet via Instellingen aangeven dat je niet wilt dat je profiel in de resultaten van zoekmachines voorkomt.

De Nieuwerelatie.nl App

Nieuwerelatie heeft geen app, maar wel een goede website die geoptimaliseerd is ook voor je mobieltje of je tablet. Registreer je gratis op nieuwerelatie.

Online daten bij Nieuwerelatie: enkele tips

Dating Tips

Neem de tijd om de stukjes over jezelf te schrijven Het loont echt en je zult zien dat je meer leuke reacties zult krijgen.

Wees niet verlegen en laat een ander weten dat je geïnteresseerd bent door middel van en berichtje of een flirt.

Wees voorzichtig aan wie je je persoonlijke gegevens geeft. Laat zo lang als mogelijk de contacten anoniem via de website van Nieuwerelatie verlopen.

 

Is Nieuwerelatie.nl niet wat je zoekt?


Vergelijk hieronder de beste datingsites

en online dating apps.