Chisple

de datingsite voor leuke contacten

Chisple is een datingsite waar mensen leuke contacten kunnen leggen en hun vriendenkring kunnen uitbreiden

op basis van gedeelde interesses en hobby’s

Chisple Review

Waarom voor Chisple kiezen

Een gevarieerd ledenbestand met actieve leden

De leden van Chisple zijn vooral op zoek naar leuke vriendschappen gebaseerd op gedeelde interesses

Snelle registratieprocedure

Betaalbare abonnementen

Leuk en verfrissend concept

Wat is Chisple?

Chisple is een datingsite die geëxploiteerd wordt door het Spaanse bedrijf Global Webshops. Chisple is geen datingsite in klassieke zin, maar in de eerste plaats meer een virtuele ontmoetingsplek voor mensen die dezelfde interesses delen. En net als in het echte leven kan een vriendschap zomaar in een serieuze relatie overgaan.

Het leukste aan Chisple is dat je op een gemakkelijke en ongedwongen manier kennis kunt maken met andere leden, contacten kunt leggen met mensen met wie je dezelfde hobby’s deelt en samen activiteiten kunt ondernemen.

Ben je op zoek naar leuke vriendschappen met mensen met wie je dezelfde interesses deelt? Dan is Chisple zeer de moeite waard om er een kijkje op te nemen. Een account is zo aangemaakt via chisple.nl.

Ledenbestand

Met 15.000 leden heeft Chisple geen gigantisch ledenbestand, wel een actief ledenbestand. Het aandeel vrouwen is ook een stuk groter dan het aandeel mannen op de datingsite en de meeste leden zijn – geheel conform het concept van de datingsite – op zoek naar mensen voor leuke contacten of om hun vriendenkring uit te breiden.

De registratieprocedure

De registratieprocedure is eenvoudig en snel. Je moet als eerste je naam en een nickname invullen, vervolgens moet je je woonplaats en je geboortedatum invullen alsook een profielfoto uploaden. Als laatste selecteer je de gebieden waarop je interesses en hobby’s liggen en schrijf je een korte beschrijving van jezelf. Na deze laatste stap krijg je een bevestigingsmail met een bevestigingslink erin. Nadat je je inschrijving via deze link bevestigd hebt, kun je op de datingsite inloggen. Je profiel is dan voor 90% ingevuld.

Chisple Datingsite
Dating Inloggen

De datingsite heeft een aantal leuke functies die het leggen van leuke contacten met gelijkgestemden vergemakkelijken. Naast een chatfunctie heb je ook een lijst van voorgestelde evenementen die gebaseerd is op de interesses die je hebt ingevuld op je profiel. Ook is er een activiteitenbord waarop andere leden activiteiten plaatsen die ze zelf organiseren en waarop je natuurlijk ook zelf eigen activiteiten kunt plaatsen.

Met een gratis profiel kun je andere profielen bekijken, matches op basis van je interesses of woonregio krijgen en de lijst voorgestelde evenementen en geplande activiteiten zien.

 

Abonnementen

Met een gratis lidmaatschap zijn de mogelijkheden op Chisple beperkt. Als je leuke contacten wilt leggen, dan is het sluiten van een abonnement aan te raden. Met een betaalde lidmaatschap kun je gebruik maken van alle functionaliteiten van de datingsite. Zo kun je natuurlijk ongelimiteerd berichten uitwisselen met andere leden van de datingsite, je kunt de details van de voorgestelde evenementen en geplande activiteiten zien, je kunt zelf activiteiten plannen en aan activiteiten meedoen en je kunt met andere leden chatten. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want Chisple is zeer vriendelijk geprijsd.

De Activiteitenbord

Chisple heeft een activiteitenbord, waarop de leden van de datingsite een oproep kunnen doen aan andere leden voor een activiteit die ze willen organiseren. Denk bv. aan een avondje uit, een virtuele ontmoeting via zoom, samen van een kopje koffie genieten, een wandeling, een bezoek aan een museum of een wijnproefavond. En je kunt natuurlijk ook zelf reageren op een oproep en meedoen met dat ene gezellige uitje. Een leuke en relaxte manier om andere leden te leren kennen.

Anonimiteit en privacy

Bij Chisple wordt neemt de veiligheid van de gegevens en de anonimiteit van haar gebruikers serieus genomen. De datingsite werkt met nicknames en je eigen naam wordt niet op de site vertoont. Ook worden gegevens slechts gebruikt voor de levering van de door Chisple aangeboden diensten en worden nadrukkelijk niet aan derden verstrekt.

Chisple App

Hoewel Chisple geen app heeft, is de datingsite perfect geoptimaliseerd voor je mobiel. Je kunt de datingsite dus ook via je mobiel en tablet gemakkelijk gebruiken. 

Online daten bij Chisple: enkele tips

Dating Tips

Neem de tijd om jezelf op een leuke en relevante manier voor te stellen aan de andere leden van Chisple.

Doe mee met de activiteiten van andere leden of stel zelf een activiteit voor. Die tools heb je.

Als je te verlegen bent om zelf het initiatief te nemen voor het leggen van nieuwe contacten, ga eens de chat op. Binnen de kortste tijd ben je zelf aan het mee chatten met andere leden.

 

Is Chisple niet wat je zoekt?


Vergelijk hieronder de beste datingsites

en online dating apps.